Horia Tecău şi Simona Halep vor juca la dublu mixt în 2019

Horia Tecău și-a propus să joace cu Simona Halep la Olimpiada de la Tokyo 2020. Pentru a pregăti această participare, tenismanul va evolua cu fostul numărul 1 WTA în proba de dublu mixt la un turneu din cursul acestui an.

16 mai 2019, 13:22
Horia Tecău şi Simona Halep vor juca la dublu mixt în 2019

Horia Tecău este convins că Simona Halep poate câștiga din nou la Roland Garros.

„Până la Jocurile Olimpice eu şi Simona ne dorim să participăm la o probă de dublu mixt. Nu la Roland Garros. Ea va trage acolo să câştige la simplu, dar veţi vedea o surpriză anul acesta. Ne vom orienta către alte turnee, nu vreau să spun care deocamdată”, a declarat Horia Tecău.

Simona Halep, eliminată în turul doi la Roma după 6-2, 5-7, 3-6 cu Marketa Vondrousova. A cerut intervenţia medicilor în setul decisiv

Horia Tecău are încredere că Simona Halep poate reedita succesul de anul trecut, când a câștigat titlul la Roland Garros: „Îi place să joace acolo. Poate să câştige din nou la Roland Garros. Ea poate să câştige orice turneu la care participă. Are această capacitate şi ştiu că îşi doreşte foarte mult”.

Horia Tecău şi Julien Rojer au câştigat titlul la MADRID OPEN 2019 în proba de DUBLU

„Simona Halep este o jucătoare excepţională şi de fiecare dacă când am jucat cu ea a reuşit să se adapteze foarte repede la situaţiile de joc. Aşa că o dată ce ştim că suntem calificaţi la Jocurile Olimpice putem face un program de pregătire şi vom ajunge la Tokyo cu şanse la medalie”, a mai spus Horia Tecău.