HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care frâng inimi şi zodiile cărora li se frâng inimile

Unele zodii sunt mai sensibile, altele nu țin cont de sentimentele celorlalți în mod deosebit. În rândurile următoare vă vom prezenta zodiile care sunt mai sensibile când vine vorba de dragoste și pe cele care nu au nicio problemă în a respinge potențialii parteneri.

05 iul. 2019, 10:06
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care frâng inimi şi zodiile cărora li se frâng inimile

Zodiile care frâng inimi

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Berbecii sunt cei care frâng adesea inimi, pentru că ei nu au răbdare și nu acceptă orice din partea celorlalți. Dacă nu vei fi destul de interesant/ă, acest nativ nu va sta pe gânduri și va pleca. Încăpățânat din fire, el va deveni certăreț, dacă nu ești de acord cu principiile lui, iar dacă vei încerca să îl convingi să rămână în viața ta, el va face exact opusul. Berbecul nu va ține cont de sentimentele tale dacă nu vei prezenta interes, mai ales când îl presezi cu promisiuni.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Geamănul este acel tip de persoană care preferă să dispară fără urmă din viața celorlalți, chiar și atunci când este implicat într-o relație serioasă. În caz că Geamănul nu mai este interesat de tine și consideră că nu îl stimulezi suficient din punct de vedere intelectual, el va înceta să te sune și te va bloca pe rețelele de socializare. În aceste momente va părea lipsit de sentimente, dar odată ce a luat această decizie, nu mai este cale de întoarcere, pentru că el nu se va gândi că îl rănește pe celălalt.

Continuarea horoscopului AICI.