HOROSCOP: Cele cinci zodii cu bărbaţi fideli

Dintre cele 12 zodii ale horoscopului, iubiţii loiali şi soţii fideli se regăsesc în cinci semne astrologice.

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 11:15
HOROSCOP: Cele cinci zodii cu bărbaţi fideli

Taur: Bărbaţii din această zodie sunt tandri şi afectuoşi şi sunt foarte loiali. Pentru a rămâne lângă o femeie au nevoie doar de hrană şi de afecţiune. Motivul pentru care nu te va însela este ca i-ar rămâne prea puţin timp pentru adevărata iubire, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Cu ce bărbaţi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

Rac: Aceşti bărbaţi sunt dependenţi de iubire şi de atenţie, iar persoanele din acest semn zodiacal sunt inclinaţi spre o viaţa sentimentală stabilă, spre monogamie şi spre iubire. Motivul pentru care nu te va însela: Este prea comod pentru a inventa şi susţine o minciună.

Fecioară: Nativii din această zodie vor fi alături de persoana iubită întotdeauna şi se vor adapta nevoilor jumătăţii lor. Bărbatul Fecioară nu te va înşela pentru că urăşte să fie trădat, astfel că nu poate să încalce singur unul dintre cele mai importante principii ale sale.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum îţi dai seama dacă te place sau nu, în funcţie de zodia lui

Balanţă: Bărbaţilor din acest semn zodiacal sunt destul de loiali şi le place să se simtă în permanenţă doriţi. Deşi flirtează cu alte femei, iubirea lui este de nestrămutat, deoarece infidelitatea şi iubirea nu merg împreună în percepţia bărbatului Balanţă.

Peşti: Aceşti nativi sunt persoane sensibile, pline de compasiune, au sufletul mare şi se dedică în totalitate celor la care ţin. De îndată ce se vor implica într-o relaţie, Peştii vor da tot ce au mai bun, se vor strădui să te facă fericită. Motivul pentru care nu te va înşela: Din teama de a nu se întoarce roata.

Citeşte şi HOROSCOP: De ce eşuează relaţiile tale, în funcţie de zodia ta