Horoscop: Cum reacţionează dacă îl înşeli în funcţie de zodia în care s-a născut

Ai de gând să calci strâmb? Atenţie cu cine te pui pentru că sunt zodii care reacţionează foarte urât atunci când sunt înşelate. Fac crize de nervi şi promit răzbunari cumplite.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 12:10
Horoscop: Cum reacţionează dacă îl înşeli în funcţie de zodia în care s-a născut

Iata ce ajung sa faca zodiile atunci cand au fost inlocuite, chiar si temporar, cu o alta persoana:

Berbec

Este pasional si pretinde asta si de la partener. Rar sa ai motive sa il inseli, pentru ca e genul de amant perfect, dar si de prieten devotat. Daca totusi o faci, din orgoliu nu iti va mai da nicio sansa de reabilitare. Din contra, nu se va abtine sa nu te distruga. Face planuri atente de razbunare, cu strategii complicate.

Taur

E un semn foarte stabil, care nu va trece usor de la o persoana la alta si mai degraba va indura decat sa faca o schimbare. Totusi, daca l-ai inselat, se va resemna, isi va strange toate lucrurile si va porni in lume unde va vedea cu ochii. Va distruge toate darurile pe care i le-ai oferit, ca sa te uite pentru totdeauna.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care este DEPENDENTĂ DE IUBIRE

Gemeni

Cu capul in nori, nici nu isi va da seama ca l-ai inselat. Acum nu trebuie sa mizezi pe asta, pentru ca atunci cand se prinde, va pleca el fara sa zica un cuvant si iti va arata rapid ca poate trai si fara tine. Eventual, iti va trimite fotografii ca sa iti arate cat de bine se simte in bratele altei persoane.

Rac

Nu va putea sa treaca nicicum peste faptul ca l-ai inselat. Se daruieste cu totul si este in esenta fidelul prin definitie, asa ca e de parere ca daca el nu greseste nici tu nu ai niciun motiv sa o faci. Se razbuna nu atat pe tine, ci pe cealalta persoana, pe care o va hartui astfel incat sa regrete amarnic ceea ce a facut.

Citeşte mai mult pe studentie.ro