HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA ÎN TOAMNA ASTA, în funcţie de zodia ta

Află care sunt previziunile pentru tine în toamna aceasta, în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, dar şi posibilitatea de a întâlni marea dragoste, dacă eşti singură.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 15:07
HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA ÎN TOAMNA ASTA, în funcţie de zodia ta

Fecioară. Jupiter îţi aduce armonie în viaţa amoroasă la început de toamnă, dar această perioadă nu se evidenţiază într-un mod spectaculos. În schimb, luna noiembrie va fi marcată de o pasiune ieşită din comun.

Balanţă. În această toamnă, dorinţa de a cuceri şi de a te face remarcată este mai intensă ca de obicei. Luna noiembrie va fi una foarte benefică pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Scorpion. Din păcate, începând cu luna noiembrie, Saturn îţi va încurca planurile sau, din contră, te va aduce cu picioarele pe pământ dacă ai o relaţie defectuoasă sau un comportament inadecvat în dragoste.

Săgetător. Tensiunile îţi pot încurca planurile în viaţa amoroasă în această toamnă. Ai nevoie de linişte ca să-ţi evaluezi cu grijă sentimentele.

Capricorn. Dacă prima parte a acestui sezon nu se anunţă spectaculoasă pentru tine în plan sentimental, luna noiembrie va fi de-a dreptul incandescentă. Ai parte de întâlniri romantice care te duc în al nouălea cer.

Vărsător. O idilă se poate transforma în ceva mult mai serios, iar dacă ai deja pe cineva, există riscul să-ţi înşeli partenerul.

Peşti. Găseşti în această toamnă căi de înţelegere şi cooperare cu partenerul de viaţă pe care până acum nu le-ai luat în considerare.

Berbec. Luna octombrie îţi aduce un aer de prospeţime în viaţa amoroasă, după o perioadă destul de dificilă.

Taur. Ai toate şansele să întâlneşti pe cineva foarte interesant în luna octombrie. În luna noiembrie te poţi confrunta cu unele dificultăţi şi vei fi nevoită să iei decizii cruciale pentru viaţa ta amoroasă.

Gemeni. În luna octombrie şi prima parte din noiembrie eşti predispusă la aventuri, eşti mai înflăcărată ca de obicei iar asta îţi poate aduce probleme dacă ai deja o relaţie.

Rac. În toamna aceasta ai un apetit sexual mult mai accentuat, eşti deschisă experienţelor noi şi te laşi dusă de val fără reţineri, care altă dată te-ar fi ţinut pe loc.

Leu. În octombrie şi prima parte a lui noiembrie Marte, Venus, planeta iubirii, îţi aduce pasiune, dorinţa de a cuceri, de a flirta şi de a te aventura spre noi cuceriri.