Horoscop: Iată ce film de comedie ţi s-ar potrivi în funcţie de zodie

Ştiai că oamenii preferă un anumit film în funcţie de personalitatea lor, iar comediile se numără printre cele mai populare alegeri? Cum firea unei persoane este influenţată de semnul astrologic în care s-a născut, este evident că astrele joacă un rol important şi în acest caz.

RomaniaTV.net
18 feb. 2016, 13:14
Horoscop: Iată ce film de comedie ţi s-ar potrivi în funcţie de zodie

Berbec – Yes man, un cuvant poate schimba totul (2008)

Daca esti nascuta sub semnul Berbecului, cu siguranta iti place sa spui „Da!” provocarilor, asa cum o face si Jim Carrey in filmul „Yes man”. Iti place sa inveti lucruri noi si sa gusti tot felul de experiente interesante. Zona de confort nu reprezinta o optiune pe termen lung pentru tine, chiar daca acest lucru inseamna ca vei intra si in belele.

Taur – Sefi de cosmar (2011)

Taurii nu renunta asa usor la un loc de munca, nici macar daca sefii lor sunt de cosmar, ci incearca sa rezolve problemele cum se pricep ei mai bine. Din pacate, planurile lor suna mai bine in teorie decat ies in practica. Asa se face ca o dau in bara atunci cand pun la cale un proiect dubios.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei eroine. Sunt capabile să înfrunte orice greutate

Gemeni – Tantalaul si Gogomanul (1994)

Gemenii nu iau niciodata viata mai in serios decat ar trebui, ci se bucura de fiecare clipa a ei. Nu degeaba sunt sufletul tuturor reuniunilor. De aceea, filmul de comedie „Tantalaul si Gogomanul” se pliaza pe personalitatea lor. Nativii sunt sufletisti, amuzanti si plini de viata.

Rac – Blonda de la Drept (2001)

Poate ca Racii nu par capabili de multe lucruri la prima vedere, avand in vedere ca se numara printre cele mai sensibile zodii din horoscop, insa lucrurile stau altfel in realitate. Cei care ii cunosc mai bine pe nativi stiu ca ei au o intuitie buna, sunt determinati in viata si nu renunta pana nu fac lucrurile cap-coada. Prin urmare, filmul care li se potriveste este „Blonda de la Drept”, una dintre cele mai bune comedii.

Citeşte continuarea pe divahair.ro