Horoscop: Iată ce trebuie să faci, în funcţie de zodie, pentru a-ţi găsi jumătatea

Te-ai săturat de relaţiile pasagere şi vrei să-ţi găseşti partenerul alături de care să trăieşti o viaţă întreagă? Iată la ce greşeli trebuie să renunţi şi/sau ce trebuie să faci pentru a-ţi găsi jumătatea, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
04 aug. 2016, 10:27
Horoscop: Iată ce trebuie să faci, în funcţie de zodie, pentru a-ţi găsi jumătatea

Berbec

Pentru femeile Berbec, secretul este rabdarea. Aceste native se plictisesc mult prea rapid si nu stau pentru mult timp intr-o relatie, motiv pentru care pot pierde usor sansa de a ramane alatrui de partenerul potivit pentru ele. Asadar, acorda mai mult timp pentru a-ti da seama daca cel de langa tine este sau nu barbatul pe care ti-l doresti.

Taur

Nativele Taur fac marea greseala de a se atasa rapid de barbatii care nu merita atentia lor. Raman bloate adesea intr-o relatie toxica si pierd sansa intalnirii persoanei potrivite. Aceste native trebuie sa invete sa aleaga mai bine barbatul pe care si-l doresc si sa spuna nu, atunci cand nu se mai simt in largul lor intr-o relatie.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce flori preferă femeile în funcţie de zodie

Gemeni

Femeile Gemeni au sanse mari sa-si intalneasca marea iubire daca acorda mai mult timp pentru a-i cunoste pe barbatii din viata lor si renunta la relatiile de-o noapte. Trebuie sa invete sa-i cunoasca mai bine, cu defecte si calitati.

Rac

Femeile Rac isi doresc o familie numeroasa inca de la varste fragede. De aceea se agata cu dintii de relatiile din tinerete si nu vor sa renunte la ele nici macar in momentul in care se simt nefericite. Trebuie sa invete sa spuna nu, sa aiba curajul sa iasa mai mult in lume si sa cunoasca persoane noi. Doar asa isi pot gasi adevarata iubire.

Citeşte mai mult pe acasa.ro