Horoscop noiembrie: Agerimea Racilor este în creştere, Scorpionii nehotărâţi în dragoste vor fi abandonaţi

HOROSCOP. În luna Scorpionului, situaţiile neprevăzute apar chiar din primele zile ale intervalului. Acum, fiecare nativ vrea să traverseze graniţa dintre toamnă şi iarnă cu eforturi minime. Mai mult, în situaţiile limită, fiecare vrea să păstreze avantajele obţinute în ultimele două-trei luni.

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 20:02
Horoscop noiembrie: Agerimea Racilor este în creştere, Scorpionii nehotărâţi în dragoste vor fi abandonaţi

HOROSCOP. Când vremea este capricioasă, se accentuează incertitudinile şi emoţiile, stările sufleteşti care ne-au urmărit uneori pe parcursul anului, scrie click.ro

Berbec

Sunteţi pregătiţi să uimiţi anturajul cu fapte foare mari. Reuşitele depind de armonia din anturajul vostru şi de şansele financiare din prima parte a lunii noiembrie ( 7 şi 17). Deşi sunteţi în contratimp cu unii parteneri de afaceri şi cu rudele de acelaşi sex ( în 5, 12, 19, 28 noiembrie), finalizaţi obiectivele majore cu ajutorul partenerului de viaţă, care nu vă părăseşte la greu. Tot acum, confidenţele persoanei iubite şi veştile bune legate de viitorul relaţiei voastre vă asigură că pregătirile de nuntă intră în linie dreaptă. Mai ales în intervalul 3-10 noiembrie, este bine să vă asumaţi noi responsabilităţi, dar să fiţi cu ochii-n patru din cauza unor dispute între prietenii voştri.

Taur

În acest interval colaboraţi cu succes cu persoanele binevoitoare şi entuziaste. Pentru voi este foarte important să nu amestecaţi priorităţile-în profesie şi în dragoste şi să acţionţi într-o direcţie constructică. Evenimentele sociale şi profesionale urmează un ritm susţinut şi vă obligă să fiţi combativi. Totodată, în această lună, trebuie să fiţi prevăzători în relaţiile cu sexul opus, pentru că bucuriile pot fi umbrite de situaţii neaşteptate. Proiectele în curs de derulare vor fi eficiente, pe termen lung, iar persoanele influente vă ajută să avansaţi. Autocontrolul este partenerul ideal dacă semnaţi documente legate de afaceri riscante (7 şi 11 noiembrie).

Gemeni

Atmosfera la locul vostru de muncă nu va fi aşa cum aţi sperat ( 9, 16 şi 20 noiembrie). De aceea, cariera va fi în centrul preocupărilor voastre. În acelaşi timp, este bine să călătoriţi şi să faceţi cunoştinţă cu specialiţi din domenii de activitate care vă preocupă. Tot acum trebuie să reveniţi asupra amănuntelor legate de proiecte şi de iniţiative pe termen mediu.

Rac

Agerimea Racilor este în creştere; acest aspect îi ajută să scape de anumite situaţii de dependenţă, îndeosebi pe plan financiar. După data de 10, trebuie să rezolvaţi o serie de urgenţe profesionale, impuse de şefii voştri. Verificarea corectitudii unor informaţii şi păstrarea secretului profesional sunt la ordinea zilei. Situaţiile tensionate merită să le ţineţi sub control în viaţa de familie. Pentru celibatari, relaţiile cu partenerul de viaţă ridică semne de întrebare în intervalul 13-18 noiembrie. În schimb, în cazul cuplurilor solide, care s-au consolidat până în data de 19 noiembrie partenerii s-au hotărât să întemeieze o familie.

În zilele de 11, 12, 15 şi 19 noiembrie inspiraţia voastră urcă la cota performanţelor.

Leu

Marte v-a părăsit şi neliniştea cea mare se îndepărtează de voi. Profitaţi de momentele de linişte, iar planurile voastre pe termen lung încep să funcţioneze. De aceea, vă îndreptaţia atenţia spre proiectele concepute cu rudele. Configuraţia astrală favorizează asocierile cu persoane de încredere-cu rude şi vechi colaboratori de la drum. Prima parte a lunii favorizează munca intensă şi eficientă, restul trece pe plan secundar. Totodată, folosiţi strategiile care, în timp, v-au adus venituri sigure. Într-adevăr, în acest interval căile bătătorite sunt surse de câştig : se reactivează alianţele care v-au purtat noroc în 8, 12 şi 18 noiembrie.

Balanţa

În prima parte a intervalului, studiul şi cercetarea în sensul larg al cuvântului sunt favorizate de conjunctura astrală. Tot acum apreciaţi ajutorul oferit de rude şi prieteni pentru îmbunătăţirea confortului din căminul vostru. De asemenea, în intervalul 1-12 noiembrie, spre bucuria persoanei iubite, primiţi oaspeţi şi vă reîncărcaţi bateriile pentru un proiect temerar.

Scorpion

Pentru voi, angajamentele imediate şi proiectele noi sunt evenimente importante! În această lună, treceţi la o nouă etapă de muncă şi abandonaţi o veche strategie. Vă adunaţi forţele şi speranţele ca totul să fie mai bine. Nativele singure ar putea să-şi găsească sufletul-pereche şi vor fi bucuroase să scape de povara singurătăţii.

Există şi situaţii nu prea vesele când unele native Scorpioni vor dori să li se recunoască independenţa şi persoana iubită să nu le spioneze la fiecare pas ( 13-22 noiembrie). Toţi Scorpionii se vor folosi de farmecul personal şi reacţiile evidente nu vor întârzia să apară. Sigur, în această lună, Scorpionii vor fi mai secreţi şi vor aduna mai multe dorinţe secrete. În general, Scorpionii nehotărâţi în dragoste vor fi abandonaţi fără regrete (13-16 noiembrie).

Săgetător

Totul este posibil! Starea voastră de spirit este bună, atunci când nu intervin evenimente neaşteptate: controverse cu şefii, probleme juridice, sănătate precară. În acelaşi timp, iubirea la prima vedere vă atrage ca un magnet, chiar dacă persoana iubită vă dezamăgeşte. Venus este generoasă cu voi şi vă susţine în jocurile în care vă antrenează Cupidon. Fiţi optimişti! Se conturează câştiguri mai mari sau mai mici, iar sprijinul partenerului soseşte discret de câte ori aveţi nevoie. Tot acum, este o etapă de bilanţ şi ( 17, 18 şi 22 noiembrie) puteţi programa priorităţile reale cu ajutorul partenerilor voştri de afaceri şi viaţă.

Capricorn

În acest interval, reflectaţi asupra marilor schimbări pe care vreţi să le faceţi, cu orice preţ în viaţa voastră. Munca intensă poate să alterneze şi cu momente de inactivitate. În timpul etapei foarte active, totul se derulează într-un ritm alert. Tot atunci trebuie să contaţi mai multe pe forţele voastre. Din păcate, prietenii de încredere îi puteţi număra pe degetele unei mâini şi tot acum, faceţi curăţenie în agenda personală. După această iniţiativă salutară, ştiţi cu cine să vă sfătuiţi în momentele mai dificile. Pentru a avea o viaţă liniştită în căminul vostru, unii Capricorni vor să renunţe la fumat, iar alţii vor îmbrăţişa un nou hobby. Toate aceste proiecte vor influenţa în bine starea de spirit a Capricornilor în primele trei săptămâni.

Vărsător

În această lună vă confruntaţi cu provocări în viaţa de familie şi în carieră, îndeosebi. Pe parcursul acestei luni, este greu de prevăzut astăzi ce va aduce ziua de mâine. În primele trei săptămâni ale etapei, este bine să ocoliţi evenimentele mondene şi deplasările pe distanţe mari, pentru că zeiţa norocului nu va fi generoasă cu voi. Deşi veţi fi atraşi de activităţi deosebite, evenimentele neaşteptate vor umbri liniştea voastră sufletească şi optimismul. În familie, controversele cu persoanele de sex opus vor fi la ordinea zilei. De aceea, stresul trebuie ţinut sub control. În viaţa cuplurilor stabile, dialogul deschis poate să vă scape de incertitudini şi de resentimente, îndeosebi în zilele de 7, 14 şi 21 noiembrie.

Peşti

Căutaţi răspunsuri la întrebări care vă frământă de multă vreme. Configuraţia astrală vă susţine să descifraţi un mister şi să găsiţi soluţii pentru problemele majore. În aceste zile, este firesc să vă deschideţi sufletul şi să vă consultaţi cu specialiştii în privinţa problemelor spinoase. Atenţi cui vă confesaţi în zilele de 8 şi 18 noiembrie. În acelaşi timp, în viaţa de fiecare zi revin insistent discuţiile legate de studii, de contracte de muncă şi de căsătorie. Acum, mărturisiţi intimilor dorinţele voastre fierbinţi- preocuparea pentru investiţii de suflet şi nostalgia pentru vremea când eraţi foarte răsfăţaţi. Partenerii de viaţă vor fi mai receptivi la sugestiile voastre în zilele de 11, 15 şi 19 noiembrie, iar ideile valoroase se transformă în valută .