HOROSCOP 1-7 DECEMBRIE: Bani, carieră, dragoste sănătate

HOROSCOP 1-7 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în prima săptămână din luna decembrie. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 16:36
HOROSCOP 1-7 DECEMBRIE: Bani, carieră, dragoste sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pe fuga, ca de obicei, si uitati tot felul de lucruri sau treburi importante. Un motiv in plus pentru a fi mai atenti este achitarea la timp a unei facturi, taxe sau a unui impozit intarziat. Protejati-va interesele, mai ales cele financiare, si nu va mai pierdeti timpul gandindu-va la ce puteati face daca…

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile atentia va este concentrata pe relatiile cu prietenii apropiati, deoarece cineva pe care va bizuiti ar putea sa va insele asteptarile. Fie ca va abandoneaza brusc, fie ca se gandeste sa va ajute insa mult prea tarziu decat ati avea nevoie. Nu va pierdeti speranta, intotdeauna se mai gaseste o solutie salvatoare.

GEMENI 22.05-21.06: Cineva din anturaj va cere ajutorul si are nevoie de cateva sfaturi. Sunteti chiar persoana potrivita care ii poate oferi la timp o gura de oxigen. Va ocupati de casa, de familie, mai ales de cei mai mici membri, si de un proiect nou. Discutati in amanunt despre apropiatele sarbatori si stabiliti chiar cateva detalii de vacanta.

RAC 22.06-21.07: Creativitatea este la cote ridicate si va poate ajuta, mai ales daca sunteti implicati intr-un proiect artistic. Dati frau liber imaginatiei si nu veti avea decat de castigat. Relatia cu familia se afla intr-un punct destul de critic. Cineva se pare ca nu va intelege indeajuns sau poate chiar dumneavoastra nu le acordati atentia cuvenita.

LEU 22.07-22.08: Se stie ca sunteti familisti inraiti dar, uneori, sunteti prea critici cu cei dragi. Autoritatea o impuneti cu prea mult zel. Ar fi bine sa va mai temperati si veti vedea cum relatiile se calmeaza. Daca simtiti ca dispuneti de prea multa energie, atunci canalizati-o pentru redecorarea casei. Asa va veti simti si mai confortabil.

FECIOARA 23.08-22.09: Aceasta saptamana variaza intre visatul cu ochii deschisi si fanteziile care parca nu va mai lasa in pace. Probabil ca veti cadea undeva intre aceste doua extreme. Doar conversatiile indelungate cu vecinii, prietenii sau rudele va mai scot din starea actuala.

BALANTA 23.09-22.10: Faceti tot ce este posibil, mai ales financiar, ca sa va simtiti bine acasa. Fie ca redecorati, ca veti cumpara mobilier nou sau doar veti rearanja ceea ce aveti deja, schimbarile vor fi favorabile. Planurile pentru cadouri vi le asterneti pe hartie si va ganditi chiar sa incepeti sa le cumparati.

SCORPION 23.10-21.11: Pregatiti-va sa luati o decizie importanta. Jumatatea dumneavoastra incepe sa faca presiuni si va indeamna din ce in ce mai des sa va hotarati sa faceti marele pas. Hotararea nu o veti lua asa repede, mai ales daca nu simtiti ca ati intalnit persoana potrivita.

SAGETATOR 22.11-21.12: Veti parcurge o perioada prielnica schimbarilor. Cu ajutorul farmecului dumneavoastra veti reusi sa deschideti usi ce pana acum vi se pareau imposibil de atins. Surprizele insa se inghesuie la sfarsitul saptamanii, cand sunt posibile incheieri de afaceri.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti senzatia ca nu sunteti pe drumul cel bun. Vi se cam incurca itele si nu stiti cum sa o scoateti la capat. Chiar daca acum credeti ca situatia este grava, amintiti-va ca nimic nu este vesnic. Uneori este nevoie doar de timp pentru rezolvarea problemelor.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta nu va este chiar usor sa treceti peste toate. Nu este bine sa va complaceti in situatii extreme doar de teama de a nu face o alegere gresita. Prietenii falsi va fac doar sa va cheltuiti si ultimul ban pentru a le fi lor bine. Aveti grija doar cum ii alegeti ca sa nu va simtiti folositi.

PESTI 19.02-20.03: Cunoasteti noi oameni si se dovedesc a fi adevarati mesageri ai destinului. Puneti la bataie cateva idei noi care se dovedesc insa a nu fi de prea mare ajutor. In cariera vi se ofera sansa promovarii imediat ce duceti la bun sfarsit proiectele incepute. Grabiti-va!