Horoscop 1-7 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop 1-7 iunie. Nativa din Peşti ar trebui să se preocupe mai mult de familie sau de relaţia amoroasă în care este angajată, altfel planurile sale de viitor vor fi compromise.

31 mai 2015, 20:05
Horoscop 1-7 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop 1-7 iunie Gemeni

Vei fi destul de irascibilă în această săptămână şi nu tolerezi nimănui un comportament inadecvat. Din această cauză e posibil să ai parte de discuţii aprinse cu unii colegi, însă vestea bună este că cu restul relaţionezi foarte bine. Afacerile îţi merg bine atât timp cât ştii cu cine să discuţi şi ce sfaturi să iei în considerare. În dragoste trebuie să impui unele reguli noi, pentru că iubitul tău simte că nu poate mai mult!

Horoscop 1-7 iunie Rac

Încearcă în această săptămână să lucrezi mai mult singură, dar în acelaşi timp să nu le laşi impresia celor din jur că ai ceva cu ei. Apelează la ajutorul colegilor doar dacă te simţi rău şi nu poţi termina ce ai început. Nu îţi ignora iubitul în această perioadă, dacă îl bagi în seamă doar atunci când se supără pe tine, cu siguranţă nu va avea reacţia pe care ţi-o doreşti.

Horoscop 1-7 iunie Leu

Începe săptămâna aceasta petrecând mai mult timp cu familia şi nu îţi fie teamă să renunţi la alte activităţi. Din când în când este bine să te detaşezi de muncă, mai ales dacă ai lipsit o perioadă din viaţa persoanelor dragi. La locul de muncă ocupă-te de sarcinile cele mai uşoare, lăsându-le pe cele mai importante pentru altădată sau pe seama altora.

Horoscop 1-7 iunie Fecioară

Eşti sensibilă din fire, dar săptămâna aceasta vei atinge pragul maxim. Nu se poate să se întâmple ceva în jurul tău de care să nu afli şi să nu pui suflet, iar asta îţi va face rău în cele din urmă. Ai nevoie de o schimbare, atât pe plan profesional, cât şi personal, însă aceasta nu trebuie să fie radicală. Noutatea îţi va face bine.

Horoscop 1-7 iunie Balanţă

Trebuie ca în această săptămână să ajungi la un consens cu iubitul tău, în ultima perioadă nu vă mai înţelegeţi deloc. Orgoliul este mare din partea amândurora şi vă împiedică să vedeţi ce este cu adevărat important. Nu fi egoistă, şi încearcă să te gândeşti şi la el! Este o perioadă bună pentru călătorii în interes de serviciu!

Continuarea pe eva.ro