Horoscop 1 aprilie 2019. O zodie primeşte cadouri, o alta are probleme grave cu partenerul

Horoscop 1 aprilie 2019, o zi plină de surprize şi ocazii de distracţie. Dacă tot este Ziua Păcălelilor, aşteptaţi-vă la glume, farse şi la orice planuri mişeleşti din partea celor dragi.

31 mart. 2019, 11:44
Horoscop 1 aprilie 2019. O zodie primeşte cadouri, o alta are probleme grave cu partenerul

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Berbec

Prietenii alcătuiesc subiectul favorit de astăzi. Este nevoie de prudența în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detasează-te de toți și de toate! Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. În a două parte a zilei, ascultă-ți sufletul și retrage-te în locuri liniștite. Sănătatea este vulnerabilă.

Citeşte şi Fată de casă sau aventurieră? Care sunt cele mai bune soţii ale zodiacului

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Taur

Bine ar fi să te ocupi de carieră și de imaginea ta în ochii celorlalți. Dialogurile cu șefii îți pot aduce informații noi legate de viitorul parcursului tău profesional. Există și nemulțumiri în acest sens, dar privește partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifică excelent, dar asta depinde doar de tine. Spre seară, alătura-te celor dragi la o mică petrecere.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Gemeni

Relațiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi. S-ar putea să ți se ofere șansa să pleci la studii sau în interes de serviciu în afară granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apăr răsturnări de situație, totul este spre binele tău. În a două parte a zilei, programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau o plimbare în aer liber.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Rac

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate crea neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor ce vizează banii. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudența și discernământ se pot remedia. Energia vitală este scăzută, așa încât ocupă-te doar de activitățile prioritare.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Leu

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale și colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va jucă un rol important în soluționarea conflictelor. În a două parte a zilei, rezervă-ți timp și pentru partenerul de viață.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Fecioară

Ai multe treburi de rezolvat astăzi la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochii buni de către șefi. Pe de altă parte, bine este să reții că doar tu îți ești cel mai bun aliat. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Balanță

Zi minunată pentru ține la capitolul distracții. Ești pus pe soții, însă ceilalți s-ar putea să-ți tăie elanul. Relația cu persoană iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seamă altora. Orientează-ți eforturile și către activități dragi sufletului tău. Alții pot avea surprize din partea copiilor. În a două parte a zilei se recomanda atenție la sănătate.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Scorpion

Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente și reamenajări interioare. Se poate pune problemă achiziționării unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instală în acest segment de viață pe neașteptate. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre seară, însă cei dragi vor fi alături de ține, alinandu-ți dorul de trecut.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Săgetător

Se pare că tu vei fi mai mult pe drumuri astăzi. Dacă ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile. Pentru alții pot apărea aspecte legate de forme de școlarizare pe termen scurt. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați te pot pune pe gânduri. Nu luă de bun chiar tot ce afli. Însă, unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. În a două parte a zilei se întrezăresc treburi casnice. Aranjează o mică reuniune cu cei dragi.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Capricorn

Aspectele bănești s-ar putea să te preocupe întreagă zi. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urmă muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia viatala este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. După-amiază, orientează-ți gândurile și către lațurile spirituale ale vieții.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Vărsător

O zi dinamică pentru ține. Relațiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare că ai foarte de mult de lucru. Va trebui să te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute. Spre seară, recomandabil este să stai mai mult în preajmă celor dragi.

Horoscop zilnic. Horoscop zilei 1 aprilie 2019 Pești

Pentru ține, astrele recomanda astăzi odihnă și dialogul cu propria ta ființă. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viață ta. Evită activitățile care te solicita prea mult. Îngrijește-ți sănătatea! În a două parte a zilei, plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau bucură-te de o carte bună.