Horoscop 1 august 2015

Horoscop 1 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 12:26
Horoscop 1 august 2015

Horoscop 1 august 2015 – Berbec

Azi sufletul tau cere cu mai multa putere sa ii indeplinesti o dorinta. Nu i te poti opune, e atat de intensa, incat va deveni un fel de obsesie si pana nu te ocupi de ea, nu te poti relaxa. Orice isi doreste inima ta, devine litera de lege pentru tine si lasi deoparte orice alta activitate pentru a te ocupa doar de ea. Ca vrea o zi de pauza si de relaxare sau vrea sa te ocupi de ceva ce iti face mare placere, vei avea numai de castigat din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca este ceva ce te inalta, te linisteste, te bucura si te face sa te simti in deplina armonie, trup si suflet. Ofera-ti acest dar, il meriti!

Horoscop 1 august 2015 – Taur

Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care ar fi trebuit sa te propulseze in frunte are si conotatii neplacute, de aceea ar fi bine sa nu pornesti la un drum important cu asteptari imense, ca nu cumva deceptia de la final sa fie mai mare. Profita de sansele excelente care apar, constient in permanenta ca nimic nu ti se ofera pe gratis, ci exista si ceva ascuns in umbra. Un succes are, deci, un pret de platit, dar daca-l accepti, rezultatele vor fi excelente!

Horoscop 1 august 2015 – Gemeni

Ai si tu nevoie de o zi de odihna, ca atare ofera-ti acest ragaz chiar acum, ai nevoie sa-ti reincarci bateriile, sa te ocupi mai mult de corpul tau, de mintea ta, deci rupe-te, pe cat poti, de restul lumii. O zi de izolare nu suna chiar asa de rau, chiar daca esti o fire sociabila care se vrea mereu acompaniata de cineva, dar azi te vei simti mult mai bine daca te retragi un pic doar in lumea ta, cu gandurile tale, cu dorintele tale. Uneori, oboseala e cel mai bun motiv de a-ti aminti de persoana ta, lasandu-i pe toti ceilalti pe planul doi. Azi contezi doar tu!

Horoscop 1 august 2015 – Rac

Tu ai un talent special de a simti chiar si cele mai subtile energii din jurul tau, si le simti atat de puternic, incat stii sa le descifrezi corect, sa le valorifici in favoarea ta sau sa tragi un semnal de alarma la nevoie. Daca sunt energii negative, vei sti sa te protejezi de ele si sa le elimini; daca sunt energii pozitive, vei sti sa te invalui in ele si sa le amplifici in beneficiul tau. Lasa-te condus de simturile tale fine, pentru ca ele vor fi cel mai corect instrument de masura a vibratiilor mediului in care te afli. Daca simti ca intri intr-un spatiu nefast, vei iesi imediat de acolo, pentru ca ceva iti spune stop. Simti usor si intentiile oamenilor, astfel incat sa stii cum sa relationezi cu ei.

Horoscop 1 august 2015 – Leu

Cauta un pic in adancul tau ca sa descoperi artistul din tine. Se stie ca esti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevarat, dar au fost momente cand nu ai lasat simtul tau artistic sa te domine. Ai o existenta in care vrei sa te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerand arta un hobby de vacanta, dar vine un moment in care exact aceasta latura a sufletului tau cere sa se manifeste mai intens. Indiferent spre ce iti canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reala satisfactie si iti vei da seama ca viata ta nu are nici un rost daca nu te exprimi artistic. Incearca sa valorifici mai mult aceste daruri!

Horoscop 1 august 2015 – Fecioara

Iubirea poate fi un joc si la fel te comporti si tu, astazi, fata de cel cu care dezvolti o relatie. Nu privesti intalnirile cu el ca si cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te lasi dus de val, de emotii, de senzatii, fara sa te gandesti neaparat la viitor. Consideri ca sunt momente cand e mai bine sa te lasi purtat de destin incotro vrea el, fara sa urmaresti ceva anume. Si celalalt se bucura de senzatii placute si frumoase, deci de ce sa nu va jucati un pic? Va veni si ziua asumarii responsabilitatilor, dar nu acum!

Citeste mai mult pe Revista Teo