Horoscop 1 august 2017: Noi oportunităţi, dar şi cumpene la început de lună

Horoscop 1 august 2017. Leii ar trebui să aibă grijă la declarații, în timp ce Capricornii au o nouă oportunitate în carieră.

31 iul. 2017, 13:58
Horoscop 1 august 2017: Noi oportunităţi, dar şi cumpene la început de lună

Horoscop Berbec

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume. 

Horoscop Taur

Recunoaste ca nu esti inca pe deplin matur din punct de vedere afectiv, ca fiecare noua lectie de viata legata de iubire, devotament, daruire mai pune o caramida la cel care devii. Toata viata e o continua scoala si intri mereu la alte si alte cursuri, dar ceea ce ti se preda azi tine de suflet, de ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai sentimentul ca ti se pregateste ceva, se coace ceva si tu nu poti face altceva decat sa astepti sa culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie sa stai pasiv sa se coaca fructele in copac, ci sa intretii recolta, sa uzi copacii, sa ingrijesti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de ingrijire a gradinii te priveste!

Horoscop Gemeni

Parca in interiorul tau s-ar afla un ceas care merge exact in ritmul de care ai tu nevoie in acest moment. Daca te grabesti, parca timpul se dilata si iti ajung perfect orele pe care le ai la dispozitie. Daca ai timp berechet, reusesti sa te organizezi in asa fel incat sa fii eficient si sa nu risipesti orele degeaba. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se sincronizeaza toate, parca fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore si minute, incat toate se intampla la momentul cel mai potrivit. Daca ai putea mentine aceasta minunata organizare cat mai mult de acum incolo, lucrurile ar merge ca unse spre telul suprem, ca atare incearca sa te adaptezi acestui ritm de inaintare, fara s-o lungesti si fara sa intri in panica.

Citeşte mai multe pe huff.ro