Horoscop 1 august 2020. Zodia care va consimţi să dea o nouă şansă unui fost partener

Horoscop 1 august 2020. Ziua de azi se anunnţă a fi una fără evenimente deosebite. Este o zi a relaxării, a amintirilor frumoase, a melancoliei. Pentru nativii dintr-o zodie, însă, trecutul bate la uşă. Un fost partener de cuplu ar vrea să reînnoade o relaţie încheiată de mult. Ar fi bine să-şi asculte instinctul.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 20:15
Horoscop 1 august 2020. Zodia care va consimţi să dea o nouă şansă unui fost partener

BERBEC

Azi, primiţi o veste care vă va face foarte fericiți. Veți afla că o persoană cu care vă aflați într-o stare de conflict continuu va renunța în curând la gândurile ostile pe care le are faţă de voi. Adevărul este pe punctul de a ieşi la iveală.  

TAUR

Veţi fi ocupaţi cu căutarea unui răspuns la un fel de puzzle. Aceasta se referă la problema care vă afectează sfera personală. Din păcate, indiferent cât de multe ori treceți situaţia prin tot felul filtre, nu puteți pune totul cap la cap.

GEMENI

Azi, decideţi să faceţi pace cu o persoană care a însemnat mult pentru voi la un moment dat, dar cu care, apoi, aţi avut o dispută majoră. Adevărul e undeva la mijloc, iar azi sunteţi dispuşi să vă recunoaşteţi partea voastră de vină. 

RAC

Trecutul nu vă dă pace! Bate cu putere la uşă şi vă presează să-i deschideţi. Un fost partener din trecutul îndepărtat ar vrea să reia relaţia cu voi. A fost o poveste frumoasă, dar poate ar fi mai bine să lăsaţi trecutul acolo unde îi este locul şi să priviţi spre viitor. Ascultaţi-vă intuiţia!

LEU

Este o zi potrivită pentru a o lua de la capăt cu anumite discuții care nu v-au condus la nimic bun. De exemplu, în familie puteţi începe de la zero discuțiile despre anumite planuri de viitor.

FECIOARĂ

Încep să se descâlcească ițele unor probleme pe care nu aţi reușit să le rezolvaţi până acum pentru că nu înțelegeaţi mare lucru din ele. Azi, apar nişte piese în puzzle-ul acesta.

BALANŢĂ

Aveţi parte de o perioadă în care distracția va fi cuvântul de ordine. Vă veţi întâlni cu prietenii, veţi petrece timp alături de aceștia, veţi călători și veţi cunoaște noi persoane cu care să legaţi relații de lungă durată. 

SCORPION

Contextul astral al zilei vă ajută să deschideţi noi uși, noi orizonturi în relația de cuplu. În timp ce unii dintre voi pot fi ceruți în căsătorie, alții pot începe o relație de lungă durată. 

SĂGETĂTOR

Veţi reuşi să vindecaţi o problemă de sănătate mai veche sau chiar să depășiţi o rană sufletească. Comunicarea vă va fi aliat de bază acum. 

CAPRICORN

O chestiune financiara neprevazuta v-ar putea da peste cap planurile dar aveţi capacitatea de a vă organiza intr-un mod original activitatea zilnica astfel incat sa puteţi recupera.

VĂRSĂTOR

Atat angajamentele legate de familie cat si chestiuni domestice neprevazute vă pot strica astazi dispozitia, dar reactiile exagerate nu fac decat sa deterioreze si mai mult relatiile existente. Tineţi cont inclusiv de nevoile celor dragi, încercând să vă asumaţi împreuna realizarea planurilor de viitor. 

PEŞTI

Mare agitație în cercul de prieteni și rude, vin propuneri, invitații sau simple idei menite să vă facă viața mai frumoasă. Acceptaţi provocările, invitaţiile, chiar dacă, într-o primă fază, nu o să aveţi prea mult chef. O să vină curând şi buna dispoziţie.


loading...