Horoscop 1 decembrie 2022. Ziua vacanţelor, a exceselor culinare şi a escapadelor amoroase

In aceasta zi, veti dori sa ganditi si sa contemplati mai mult decat sa faceti ceva. Orice problema birocratica in acest moment se rezolva surprinzator de usor, aproape de la sine. Ziua este buna pentru a incepe un curs de exercitii sau pentru a tine o dieta.

30 nov. 2022, 14:04
Horoscop 1 decembrie 2022. Ziua vacanţelor, a exceselor culinare şi a escapadelor amoroase

Horoscop 1 decembrie 2022. Ziua de astăzi va fi una bună pentru nativii din zodia Taur. Aceștia își vor rezolva anumite probleme cu care se confruntă de ceva timp. Fecioarele au nevoie astăzi de atenția celor din jur, vă sfătuiește horoscopul zilnic. Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de o surpriză la începutul acestei zile.

Berbec

Te simti cel mai cochet. Ai chef sa faci o suta de selfie-uri si sa trimiti mesaje tuturor. Doar asigurati-va ca nu va atasati prea mult in acest proces. Ar trebui sa fii mai aventuros, dar totusi cu masura. Iesiti din zona de confort macar cateva minute.

Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate?

Taur

Daca vechile metode nu functioneaza, este pentru ca si-au servit scopul. Fa un efort constient de a-ti extinde cercul social si de a cunoaste oameni noi, chiar daca la inceput nu par sa fie „ai tai”. Sfat: comunica cu mai multe persoane.

Horoscop 1 decembrie 2022. Gemeni

S-ar putea ca grija pentru ceilalti sa te face sa te simti epuizat si invizibil. Luati un moment pentru a intelege de unde vine dorinta arzatoare de a juca rolul salvamarului. Sfat: combateti dorinta de a-i pune pe ceilalti pe primul loc.

Rac

Simti ca viata ta este blocata. Exista sentimentul ca nu a fost ziua ta, nici saptamana ta, nici luna ta si nici macar anul tau. Dar poate asa te protejeaza Universul, nu te pedepseste. Fiti atenti la ceea ce arata semnele si la toate caile care va sunt deschise astazi. Sfat: Acordati atentie semnelor.

Horoscop 1 decembrie 2022. Leu

Ai un loc bun in viata si vrei sa construiesti o relatie semnificativa cu cineva care este la fel de dedicat dezvoltarii ca tine. In loc sa joci un joc, fii sincer cu cei din jurul tau. Sfat: arata-ti cartile.

Horoscop 1 decembrie 2022. Fecioara

Putem continua sa „mergem cu fluxul” la nesfarsit, sau putem sa ne mentinem pe pozitie, sa ne exprimam dorintele si sa cerem ca nevoile noastre sa fie satisfacute, chiar daca la inceput pare incomod. Nu ceri prea mult. Sa stii ca meriti sa traiesti viata pe care ti-o doresti cu adevarat.

Balanta

Aceasta este ziua pentru o noua relatie. Pune-ti ochelarii de soare preferati si urmareste-ti viata cum se contureaza in cel mai misterios mod. Un portal al placerii si al jocului se deschide pentru tine: bucura-te. Sfat: este timpul sa gasesti cea mai buna versiune a ta!

Scorpion

Astazi vrei doar sa zbori departe de viata ta. Este foarte probabil ca acest lucru sa se intample. O vacanta neasteptata sau o calatorie de afaceri se profileaza la orizont. Dar nu totul este atat de simplu: izolat de mediul obisnuit, va juca in tine un interes pentru sexul opus, ceea ce poate duce la o poveste de dragoste usoara, scurta si „o singura data”. Sfat: calatoriile si romantismul va asteapta.

Horoscopul iernii. Zodiile care nu se vor uita la bani de Sărbători, câştigă lozul cel mare

Horoscop 1 decembrie 2022. Sagetator

Ce parere ai despre prima ora dimineata si inainte de culcare? Ar fi mai bine sa dai inconstient mai multa putere lucrurilor care te intereseaza, decat sa-ti hranesti temerile si preocuparile. Universul lucreaza ore suplimentare in aceasta zi pentru a aduce experiente in viata ta care te vor ajuta sa cresti. Sfat: aveti capacitatea de a creste nivelul.

Horoscop 1 decembrie 2022. Capricorn

Ce primesti? Ce vrei de la aceasta relatie. Astazi vei intelege ca nu este egoist sa-ti pui aceste intrebari. Sfat: este timpul sa-ti dai seama de valoarea ta si sa te pretuiesti mai mult.

Varsator

Cu totii vrem sa fim vazuti si auziti. Cu totii vrem sa fim iubiti si apreciati pentru ceea ce suntem. Dar in ce masura esti dispus sa te umilesti pentru a fi iubit de cineva care nu te cunoaste cu adevarat? Gandeste-te la asta. Sfat: renunta la masti si nu incerca sa pari ceea ce nu esti.

Horoscop 1 decembrie 2022. Pesti

Astazi stelele iti amintesc de puterea liberului arbitru, puterea de a-ti crea propria realitate. Gandeste-te putin la modul in care vrei sa schimbi unele dintre experientele nu atat de placute. Ai destula putere pentru a-ti schimba viata in bine. Sfat: Tu esti creatorul realitatii tale.