Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate?

Neptun este o planetă cu o energie visătoare, care în cel mai bun caz al sau ne face să vedem dincolo de lumea tangibilă și explorează spiritualitatea, credință și fantezia.

30 nov. 2022, 13:06
Visătorul Neptun iese din retrograd! Ce înseamnă Neptun direct în Pești până în 2026? Decepții, negare sau realitate?

Neptun în Pești. Realitatea este doar un vis pe care decidem să îl creăm. Sâmbătă 3 decembrie 2022, Neptun iese din retrograd și revine la mișcarea directă în zodia Pești.

Neptun este planetă spiritualității, viselor și iluziilor, iar marea planetă albastră va rămâne în zodia romantică și magică Pești până în 26 ianuarie 2026, deci aceste energii nu ne vor părăși pentru suficient de mult timp de acum încolo. Dar de ce este așa de important Neptun pentru noi? Cât timp a fost retrograd, Neptun ne-a forțat să devenim realiști, să coboram cu picioarele pe pământ acolo unde eram prea prinși în visele și imaginația noastră. Ce este real si ce nu în viață ta?

Horoscop decembrie 2022. Viaţa acestor 3 zodii se va schimba în bine până la sfârșitul anului

Neptun, a opta planetă de la Soare, a ajuns în Pești în anul 2011. Neptun are nevoie de 165 ani să orbiteze în jurul Soarelui și trece prin fiecare semn pentru aproximativ 14 ani. O dată în fiecare an, Neptun este în mișcare retrogradă în jur de 5 luni. În 2022, Neptun a intrat în retrograd pe 28 iunie, incetinindu-ne visele și învățându-ne diferența dintre vis și realitate, că să revenim la ce am visat cândva și să corectăm ce e de corectat. Ce a adus zodiei tale Neptun retrograd 2022 reamintește-ti aici.

Când Neptun, planetă viselor, călătorește în Pești, este de fapt în propriul sau semn și element. Peștii sunt asociați cu apă și indică energia feminină marcată de mister și subtilități. Este cel mai „bătrân” și înțelept semn din zodiac, cuprinzând toate celelalte semne, toate celelalte vârste și grade de dezvoltare.

Neptun în Pești este semnul artistului; imaginația operează la cote maxime aici. Vibrația este atât că a unui copil cât și că a unui bătrân înțelept în același timp.

Starea se poate schimbă de la clară la încețoșată subit.

Aici avem o dificultate să „dăm mai încet” butonul imaginației, iar abilitatea de a distinge imediat între realitate și fantezie este deseori alterată.
În timp ce fiecare dintre noi simte că are încă multe de făcut pentru a se realiza în viață, în iubire, Neptun în Pești ne arată cât de departe am ajuns cu adevărat între ce am visat și ce e real, între ce se poate împlini din visele noastre în continuare și ce nu – caz în care visul poate fi adaptat la realitate!

Acest tranzit afectează oamenii într-un asemenea mod încât ni se cere să vedem diferența dintre fantezie și realitate în viață noastră.

Ce a vrut să ne transmită 5 luni Neptun retrograd?
Mișcându-se în sens opus, Neptun retrograd implică un strigat de trezire. Tranzitul ne-a făcut să ne confruntăm cu adevăruri neplăcute că să ne dăm seama ce (mai) este real în viață noastră (din ce am visat) și ce nu.

Acum este timpul să ne oprim din a confundă visele cu realitatea. Dar să ne focusam pe un aspect pozitiv: un sens clar a ce este real ne va ajută acum să ne facem planuri mai bune pentru viitor, mai realizabile.

Horoscopul iernii. Zodiile care nu se vor uita la bani de Sărbători, câştigă lozul cel mare

Oprește-te din a ignoră adevărul, setează-ți corect prioritățile și începe să acționezi, nu doar să visezi! ne spune Neptun retrograd 5 luni.
De ce Neptun direct în Pești contează pentru ține?
Neptun este o planetă cu o energie visătoare, care în cel mai bun caz al sau ne face să vedem dincolo de lumea tangibilă și explorează spiritualitatea, credință și fantezia. Din acest motiv, din 2011 încoace, sub Neptun în Pești a explodat curentul spiritual al omenirii, mulți oameni s-au deschis spre spiritualitate și legătură cu lumea spirituală, mulți guru și specialiști din acest domeniu și-au consolidat cariere de specialitate.

Însă partea întunecată a planetei este că iubirea să pentru iluzie ne poate inspiră să evadăm în realități paralele ale minții pe care ni le-am creat, cu alte cuvinte în iluzii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.