HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2014: Cum începi luna în funcţie de zodie

Horoscop 1 Decembrie 2014: Afla ce iti prezic astrele in prima zi din ultima luna a cestui an. Berbecii nu trebuie sa ia decizii pripite, iar Capricornii pot primi raspuns la unele intrebari mai vechi.

30 nov. 2014, 18:59
HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2014: Cum începi luna în funcţie de zodie

Horoscop berbec 1 Decembrie 2014
Nu luati decizii pripite, mai ales daca este vorba de proiecte in aplicare. Incercati sa distribuiti corect indatoririle, pentru a ajunge la reusite.

Horoscop taur 1 Decembrie 2014
Aveti sansa de a calatori, iar aceasta calatorie va poate aduce multe emotii pozitive. Feriti-va de neincredere, deoarece aceasta va interfera in relatia cu partenerul de viata si prieteni apropiati.

Horoscop gemeni 1 Decembrie 2014
Veti gasi posibilitatea sa efectuati responsabilitatile atribuite de catre un prieten sau o ruda. Este mai bine sa petreceti o parte din timpul dvs, alaturi de activitatile care aduc satisfactie.

Horoscop rac 1 Decembrie 2014
Lasati ego-ul in fundal si concentrati-va asupra familiei si a partenerului de cuplu. Ziua de azi este incarcata cu o varietate mai mare de activitati, care va ofera doar cateva minute libere.

Horoscop leu 1 Decembrie 2014
Nu va grabiti cu deciziile finale, deoarece situatia dumneavoastra se poate schimba brusc. In dragoste, trebuie sa fiti sincer si lucrurile vor fi aranjate asa cum va doriti.

Horoscop fecioara 1 Decembrie 2014
Incercati sa pastrati un ton bun in relatiile dvs cu un cunoscut. Scuturati gandurile sumbre si pariati pe o atitudine pozitiva, care va ajuta sa gasiti mijloacele adecvate pentru relaxare.

Horoscop balanta 1 Decembrie 2014
Astazi incercati sa solutionati unele probleme care apar brusc in viata dvs. Incercati sa nu ignorati dificultatile in comunicarea cu cele mai mici membri ai familiei, pentru ca va fi dificil sa va apropiati de ei.

Horoscop scorpion 1 Decembrie 2014
Incercati sa rezolvati problemele existente in relatia dvs cu partenerul de viata. Puteti sa va puneti in aplicare ideile legate de afaceri, deoarece sunt sanse mari sa aveti succes.

Horoscop sagetator 1 Decembrie 2014
Astazi evitati sa trageti concluzii despre un om care nu a facut nimic care sa merite neincrederea dvs fata de el. Concentrati-va pe punerea in aplicare a obligatiilor prezente, pentru a preveni aparitia unor probleme.

Horoscop capricorn 1 Decembrie 2014
Majoritatea Capricornilor cauta raspunsuri la intrebari pe care de ceva timp si le tot pun. Incercati sa va apropiati mai mult de oamenii care va inconjoara.

Horoscop varsator 1 Decembrie 2014
Relatia cu partenerul de viata va depinde in intregime de dorintele si asteptarile dumneavoastra fata de el. Incercati sa fiti mai deschisi pentru ca relatia voastra sa mearga bine.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro