Horoscop 1 februarie 2021. Nativii au de luat decizii importante în plan sentimental

Incepe o noua zi, o noua saptamana, o noua luna. Si cum incepe! Marte face cuadratura cu Soarele si iti da atat de multa energie incat n-ai altceva de facut decat sa actionezi! Preia initiativa!

31 ian. 2021, 23:25
Horoscop 1 februarie 2021. Nativii au de luat decizii importante în plan sentimental
Horoscopul zilei

Horoscop 1 februarie 2021. Venus paraseste Capricornul pentru Varsator si iti cere sa hotarasti: doar prieteni sau iubiti?

Horoscop 1 februarie 2021 BERBEC

Daca ar fi sa auzi un cioc-cioc la usa ta azi, sunt foarte mari sanse sa fie destinul pe teme de iubire. Nu fii uimit, prinde orice oportunitate iti apare, la propriu si la figurat. Astrele iti trimit sufletul pereche in calea ta, tu doar trebuie sa il recunosti.

Horoscop 1 februarie 2021 TAUR

Este posibil sa te gasesti intr-o situatie capcana astazi. Poti incepe ziua simtindu-te singur si trist dar in egala masura ai o responsabilitate sa eviti sa arati asta tuturor. Incearca sa iti tii mintea departe de ganduri negative. Munca si prietenii te vor ajuta sa devii vesel peste zi.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021. Ce zodii sunt predispuse la probleme de sănătate, în carieră şi în dragoste

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021 GEMENI

Ingrijirea fizica personala va fi in mintea ta in cea mai mare parte a zilei. Esti predispus sa cheltui ceva bani pentru a imbunatati felul in care arati, in special cand vine vorba de coafura. Si haine ori accesoriile iti sunt o prioritate. Ai grija doar sa mai ramai cu bani pentru restul zilelor !

Horoscop 1 februarie 2021 RAC

Este dificil sa te mentii calm si sa ai autocontrol pe temperamentul tau in perioade de stres, dar azi iti vei dovedi ca te poti abandona in fata unor situatii adverse tie. Astfel, te poti descurca usor cu o problema pe care o poti depasi cu usurinta. Acasa, vei fi in liniste si pace iar asta se reflecta asupra muncii si starii tale, intarindu-ti eficienta.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Horoscop DRAGOSTE 1 februarie 2021

Soarele si Marte fac cuadratura si agita putin atmosfera. Venus intra in Varsator, apoi face trigon cu Luna. Totul este despre prietenie, camaraderie si dragoste. Treci la treaba! Lasa planeta iubirii sa te ghideze!

Horoscop de DRAGOSTE 1 februarie 2021 BERBEC

Incearca sa te apropii mai mult de partenerul de cuplu. Spune-i ceea ce te simti, arata-i cat de mult il iubesti. Jumatatea ta are nevoie de tine in aceste clipe mai ales ca, ocupat cu viata profesionala, nu prea i-ai mai spus ce simti pentru ea. Si daca nu este nimeni in viata ta amoroasa acum, nu-ti face griji. In curand vei intalni persoana de care te vei indragosti iremediabil.

Horoscop DRAGOSTE 1 februarie TAUR

Lasa trecutul in spate, uita de orice resentimente vechi si priveste-ti relatia de cuplu intr-o lumina noua. Esti singur? Te simti foarte bine in pielea ta. Iar persoana pe care o astepti de atat de multa vreme se afla aproape, foarte aproape.

Citeste si Horoscop Rune pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Aceste zodii fac schimbări pe toate planurile

Horoscop DRAGOSTE 1 februarie 2021 GEMENI

Este o zi minunata in ceea ce priveste relatia de cuplu. Exprima-ti fara oprelisti sentimentele, arata-ti dragostea si aprecierea pentru partener si nimic nu-ti mai poate sta in cale. Daca esti singur, asteapta-te la o discutie minunata. Vei vorbi cu cineva cunoscut, iar starea ta de spirit va deveni excelenta.

Horoscopul DRAGOSTEI 1 februarie 2021 RAC

Trebuie sa-ti exprimi dragostea fata de partener si ceilalti membri ai familiei. Procedeaza astfel si vei avea parte de o zi relaxanta in compania celor dragi. Si daca esti singur poti folosi aceeasi strategie: incearca sa-ti arati aprecierea pentru toate persoanele care te sustin si nu te mai plange ca esti singur.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro