Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021. Ce zodii sunt predispuse la probleme de sănătate, în carieră şi în dragoste

Alinierea de planete, în luna februarie, vine cu probleme de sănătate, dar și probleme în carieră și dragoste, pentru mai multe zodii.

30 ian. 2021, 00:23
Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021. Ce zodii sunt predispuse la probleme de sănătate, în carieră şi în dragoste
Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021

Ce sectoare de viaţă sunt bine aspectate în luna februarie pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 31 ianuarie-6 februarie 2021 BERBEC

Săptămâna care urmează este marcată de o cuadratură pe zodii fixe Vărsător-Taur. În Vărsător este alinierea de planete Soare-Saturn-Jupiter, iar în Taur este Marte-Lilith și Uranus. Deci, Marte, patronul Berbecilor, este parte din această cuadratură. Prin urmare, vă poziționați la răspântie de destin. Atât în plan sentimental, cât şi în plan profesional şi al sănătăţii, precizează astrologul Mariana Cojocaru pentru kfetele.ro.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 TAUR

Şi Taurii sunt în patul puștii, ca de altfel și Berbecii, Scorpionii, Vărsătorii, Capricornii uranieni și saturnieni, Peștii și Săgetătorii, Leii, Gemenii și Săgetătorii, Fecioarele și Peștii. Vizează orice compatibilitate și alianță(dragoste și carieră), dar și chestiuni acumulate ce țin de sănătate. Căi de descifrat văd și în viețile voastre anterioare.

Citeste si Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Se anunţă încurcături băneşti

Horoscop 31 ianuarie-6 februarie 2021 GEMENI

Cvintilul Soarelui natal cu cele trei planete din Taur (Marte, Lilith și Uranus), la care se adaugă și Axa Karmică din Gemeni și Săgetător, atenționează asupra pericolelor la care sunteți expuși în dragoste, sănătate. Iar ambele influențează cariera și relațiile de familie. E valabilă și reciproca.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 RAC

La debut de săptămâna, Luna, astrul vostru, face aspect de cuadratură cu Axa Karmică(Fecioară-Gemeni-Săgetător). Dacă mai adaug și marea cuadratură Vărsător-Taur, aspectele pot aduce evenimente, vești șoc, greșeli grave.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU

Dragostea stă sub semnul marii cuadraturi de pe zodii fixe Taur și Vărsător. Risc crescut de certuri, separări și divorț. Chestiuni ce țin de justiția terestră și divină. Răceli în cuplu, ce generează sentimente contradictorii, care vă afecteză sănătatea (conștient sau nu). Vizează și copiii, dar și chestiuni care țin de carieră. E o perioadă tensionată și foarte controversată.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie-6 februarie 2021 Mariana Cojocaru FECIOARĂ

Luna va fi în zodia voastră la începutul acestei săptămâni. Cuadratura pe care o face cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetător poate avea influență asupra sănătății. Marea cuadratură pe zodii fixe (Taur-Vărsător) anunță accidente care ne pot afecta emoțional. Dar importantă e karma voastră!

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 BALANȚĂ

Venus se pregătește să intre în Vărsător, dar în Vărsător toate planetele fac cuadratură cu planetele din Taur. Mai mult, încarcă bagajul karmic! În Taur este Lilith, Karma lui Lilith este o karmă extrem de complex[ și diferită de la un nativ la altul. Vizează sănătatea, blocajele de destin etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 SCORPION

Pe marginea prăpastiei veți fi datorită cuadraturilor perioadei următoare.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 SĂGETĂTOR

Axa Karmică din Săgetător-Gemeni va face ravagii. E valabil în ceea ce priveşte dragostea sau compatibilitățile.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie 2021 CAPRICORN

Marea cuadratură din Taur și Vărsător nu-l exclude pe Saturn, patronul vostru astral, de aceea vă rog să parcurgeți tot acest Horoscop, să înțelegeți ce vibrații astro-magnetice generează. Întrebare: cum stați cu sănătatea? Căci Axa Karmică este în Săgetător și Gemeni și îmi dă de gândit.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 ianuarie-6 februarie VĂRSĂTOR

Marea cuadratură a perioadei următoare este dată de alinierea de planete din Vărsător(Soare-Jupiter-Saturn), la care se va alătura și Venus în săptămâna care urmează, cu Marte-Lilith-Uranus din Taur. Vizează casa și familia, cariera și sănătatea. Predispune la accidente, vreme și vremuri la extreme. Afectează puternic scena politică și încrederea în cei care au ajuns la putere și ne gestionează destinele.

Citeste si Horoscop februarie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate conform runelor lui Mihai Voropchievici

Horoscop 31 ianuarie-6 februarie 2021 PEȘTI

Ziceam la Rac de degringolada din zona socială și de faptul că această națiune caută doar “pâine și circ”. Au circ zilnic la tv, iar galantarele sunt pline. Vorbim de dragoste? Ați văzut cum stăpâni de animale abandonează căței, că fac copii pe care apoi sigur îi vor abandona. Căinii sunt tot copii și nu vor mai face copii în vieți viitoare-karma dură.