HOROSCOP 1 IANUARIE 2016. Ce-ţi rezervă astrele în prima zi din an

HOROSCOP 1 IANUARIE 2016. Vezi ce iti rezerva astrele, potrivit acvaria.com.

31 dec. 2015, 16:01
HOROSCOP 1 IANUARIE 2016. Ce-ţi rezervă astrele în prima zi din an

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Berbec

Este o zi in care ai voie sa spui ce doresti, tare si raspicat, sa dai frau liber ideilor si gandurilor, fara a le mai limita, ca altadata. Ai pe cineva alaturi numai bun sa te asculte, sa te sfatuiasca, sa-ti aline eventualele temeri, deci increde-te intru totul pe cel de langa tine, pentru ca iti vrea numai binele. De fapt, e modul lui de a-ti intoarce aceleasi servicii, pentru ca si tu i-ai fost alaturi altadata si nu ti-a multumit suficient. Primeste, deci, azi e momentul tau sa deschizi bratele si sa chemi la tine ce e mai bun, pentru ca toate gesturile tale de generozitate, prietenie si altruism de pana acum au lasat urme minunate in inima altora. Acum poti culege tu recolta propriei tale bunatati! PRIMESTE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Taur

Stai putin o clipa si discuta cu tine insuti, momentul e prielnic unui dialog cu sinele tau interior. Chiar daca e vacarm in jur, specific sarbatorilor, tu gaseste-ti acea clipa de singuratate in care sa-ti stabilesti dorintele pentru nou an. Ai multe, dar ia vezi un pic cum suna? Nu cumva pe undeva ai pus mai multe negatii decat afirmatii? Schimba polaritatea viselor tale de la frica de a NU se intampla ceva la dorinta acerba de a primi ce e mai bun si frumos. Scoate din minte si din vocabular temeri de genul „sa NU se intample aia”, „sa NU fiu asa” si transforma toate aceste vise in cuvinte puternice, pozitive, care atrag binele: sa fiu sanatos, sa fiu fericit… Asa-i ca suna deja altfel? DA, SE POATE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Gemeni

Tii chiar in mainile tale volanul care va conduce masinaria numita viata spre exact punctul pe care il doresti. Ai curaj sa te asezi pe locul soferului, nu accepta nici locul din spate, nici pe cel din dreapta, pentru ca tu singur poti ghida vehiculul cu care calatoresti prin aceasta existenta spre destinatii minunate. Propune-ti deci una superba, inalta, greu de atins, pentru ca nu e deloc departe pentru tine! Cat timp investesti iubire, pasiune, incredere si ganduri bune, drumul tau se netezeste zi de zi catre marele scop spre care pornesti acum. Te poti baza pe un mare atu pe care il ai in mana: pe spiritul tau intreprinzator care nu te va lasa sa stai si sa privesti de pe margine, ci direct implicat. Indiferent in ce investesti aceasta energie, va fi de succes. LA DRUM!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Rac

Chiar daca esti tentat sa spui uneori ca unele proiecte nu evolueaza in ritmul dorit, nu te opri din mers. Stii cum e viata ta acum? Precum samanta pusa deja in pamant si nu se vede, dar acolo, in interior, ea germineaza! Intr-o zi va aparea si planta si vei culege si recolta, ca atare continua sa ari mai departe, sa ingrijesti ogorul, pentru ca samanta e deja plantata. Nimic nu se ridica peste noapte, ci orice mare succes are nevoie de timp ca sa creasca si sa ajunga acolo unde doresti, ca atare noul an care incepe pentru tine are deja samanta sadita! Numai de tine depinde cum te ocupi de viitoarea recolta. CONTINUA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Leu

Te-ai gandit vreodata la calitatile tale de educator? Nu conteaza daca o faci la modul serios, ca profesor, sau doar ocazional, predand cate o lectie de viata celor din jurul tau, dar fii sigur ca tu stii multe ce merita transmise mai departe. Focalizeaza-ti aceste calitati spre ceilalti, in noul an, pentru ca tu ai o experienta mult prea vasta si valoroasa ca s-o tii doar pentru tine. Cauta calea ca mesajul tau educativ sa ajunga la cat mai multe persoane in 2016 si vei vedea multe chipuri fericite. E un semn de altruism, caci vei uita pentru o vreme de propriile nevoi si dorinte doar pentru a te dedica celor care au nevoie de indrumarea ta. O vei face cu bucurie si cu devotament, cand vei vedea cate minti se deschid datorita tie! OFERA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Fecioara

Chiar daca viata ofera multe, sunt momente in care iti dai seama ca ti-a si luat multe, dar nu e momentul sa treci in revista ce ai pierdut, ci dimpotriva, sa fii recunoscator pentru vremea cat acele lucruri importante pentru tine erau alaturi de tine. Pretuieste acele momente cand ai fost fericit si te-ai bucurat de ce aveai, chiar daca acum e doar o amintire. Adu-ti aminte de fericirea pe care o simteai si doar pe aceasta readu-o acum la lumina, nu tristetea care a ramas dupa ce acel lucru a plecat. Da, azi iti vei aminti si de despartiri, si de pierderi, si de nostalgii, dar nu pentru a plange de dorul lor, ci pentru a sarbatori faptul ca le-ai primit de la viata. AMINTESTE-TI!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Balanta

Pune accent pe sanatate anul acesta, fie ca e vorba de propria ta sanatate sau de a altora. Tu poti juca rol de vindecator pentru multi, ori ingrijind realmente pe cineva care are nevoie de tine, ori doar oferind cate ceva din experienta ta bogata in domeniu celor care cauta o cale de vindecare. Acesta este rolul tau principal in 2016, sa oferi informatii menite sa restabileasca sau consolideze sanatatea in viata altora. Dar nu uita nici de propria ta sanatate, ca atare stabileste-ti pentru acest an o strategie prin care sa faci bine organismului tau, pe toate planurile. Ai grija si de corpul fizic, si de cel mental, si de cel emotional, dar nu uita ca ai si un corp energetic si unul spiritual care au nevoie de aceeasi atentie. Apleaca-te cu iubire si grija asupra trupului si fa tot posibilul sa obtii sanatatea deplina pe toate caile la care ai acces. MULTA SANATATE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Scorpion

Imagineaza-ti azi, pentru un minut, ca esti o sursa de lumina si trimite spre lumea larga sau spre anumite persoane importante din viata ta raza ta de pace si iubire. Nici n-ai idee ce efect minunat va avea deschiderea ta spre ceilalti, de parca trecerea aceasta dintre ani e o oglinda care amplifica si mai mult energia transmisa. Vei primi inzecit inapoi de la ceilalti, pentru ca ce pleaca de la sursa, se intoarce imediat amplificat catre tine. Tocmai de aceea trebuie sa acorzi atentie gandurilor si vorbelor pe care le emiti astazi, pentru ca ele chiar se materializeaza. Urarile pe care le faci chiar prind contur, nu sunt formale, deci… ai grija ce transmiti spre Univers astazi. FII PE PACE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Sagetator

Ai intrat in noul an cu un puternic sentiment de siguranta, ca si cum ai fi perfect camuflat in fata oricaror provocari ale vietii. Ai senzatia ca te afli sub o aripa protectoare foarte puternica de care nu trece decat ce-i bun, ce-i frumos… Si chiar asa este! Esti printre cei alesi sa se simta in siguranta iar aceasta e recompensa pe care cineva acolo sus ti-o ofera la inceput de an. Pastreaza acest minunat sentiment de protectie cu care intri in noul an, pentru ca te va insoti permanent de acum incolo. Lasa frica, lasa incertitudinea, lasa intrebarile si bucura-te de securitatea binevenita care se aseaza peste inima ta, caci ea va fi sursa starii tale de bine si confort pe tot parcursul anului. ESTI IN SIGURANTA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Capricorn

Esti tentat sa privesti prea mult spre ceea ce tocmai s-a incheiat in loc sa-ti concentrezi atentia spre ce incepe. Esti la inceput de drum, nu la final de etapa, deci gata, anul vechi s-a dus, esti la startul celui nou si doar el merita acum atentie. Nu mai trece in revista ce n-a mers, ce n-ai obtinut, ce nu s-a intamplat in 2015, pentru ca va veni o zi, pe parcursul noului an, in care vei fi de-a dreptul recunoscator ca acele lucruri nu s-au intamplat asa cum ai visat, pentru ca ti se ofera… altceva mai bun in schimb. Da, da, un vis care nu s-a implinit ieri lasa loc altuia si mai potrivit pentru tine, maine. Asteapta cu incredere ce urmeaza sa primesti in loc. AI INCREDERE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Varsator

Tu poti mai mult decat crezi, ca atare nu te multumi cu banale vise si planuri pentru noul an, ci tinteste sus, cat mai sus, chiar spre orizonturi despre care altii iti spun ca nu se pot atinge. Da da, se pot atinge, ca atare nu te compara cu resursele si limitele altora. Fiecare cu ale lui, deci e vremea ca tu sa iesi din turma, sa nu mai fii ca ceilalti si sa spui si tu ca ei: nu se poate. Pentru tine, 2016 e anul in care te eliberezi de ghiuleaua pe care ti-a prins-o societatea de picior, doar pentru a nu te lasa sa te manifesti in voie sau sa te evidentiezi. E anul eliberarii tale: ZBOARA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Pesti

Ai un talent cu totul special de a-i motiva pe ceilalti. Cine vorbeste astazi cu tine, primeste un fel de garantie, de parca ai fi oracolul tuturor. Le vorbesti despre viitor de parca ai sti deja ce se va intampla, ce va primi fiecare. Nici tu nu stii de unde vine acest talent de… prezicator, dar chiar o faci cu talent si pricepere. Sa nu te mire ca lumea sta cu urechile palnie la ce ai tu de transmis, fara sa-si dea seama ca tu de fapt faci reale predictii despre anul care incepe. Numai pentru tine nu poti prezice nimic, asa e, ca atare tot ce poti face e sa te lasi cu incredere purtat de valul vietii spre ce are si pentru tine in plan. SPUNE CE STII!