Horoscop 1 iulie 2022. Emoţii şi poftă de viaţă. Un sfârşit de săptămână plin de trăiri intense

Se anunta un inceput de weekend frumos. Luna si Venus arunca cu praf de stele, aducand emotii, pofta de dragoste, pofta de viata. Distractia este la ordinea zilei.

30 iun. 2022, 23:20
Horoscop 1 iulie 2022. Emoţii şi poftă de viaţă. Un sfârşit de săptămână plin de trăiri intense

Horoscop 1 iulie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu o agenda asa de plina ca a ta cu intalniri si contacte, asa cum are orice Berbec care se respecta, este greu de grezut ca e posibil sa te plictisesti intr-o zi ca aceasta. Nu e pic de odihna pentru tine.

Totusi, poti avea o dificultate sa iti separi prietenii adevarati de oameii superficiali ce profita de pe urma ta. Foloseste aceasta zi sa mai faci putina curatenie in relatii. Viata ta personala are nevoie de asa ceva.

Citeste si Evenimente astrologice IULIE 2022. Agitatie in cer, agitatie in suflet! Ce schimbari ti se pregatesc?

Horoscop 1 iulie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Evenimente surprinzatoare care te prind cu garda jos pot avea loc azi. Poate ca apare subit o persoana la care tii si pe care nu ai mai vazut-o demult. Poate ca persoana te copleseste dar cu siguranta el sau ea cauta un sfat sau o sustinere de la tine iar tu esti exact omul de care are nevoie.

Fa-ti timp pentru asta, nu stii niciodata cand si tu vei avea nevoie de un umar de baza in viata ta.

Horoscop 1 iulie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In ultimele doua saptamani probabil ca ai facut unele schimbari structurale in mintea ta ca sa te eliberzi de unele obstacole interioare care te tin departe de a fi persoana spontana ce doresti a fi. Grozav ! Esti pe cale sa dai la o parte retinerea ta naturala si sa te exprimi asa cum vrei.

Doar pentru ca iti impartasesti felul de a fi minunat cu altii nu te face o persoana vulnerabila. Unii chiar pot fi atinsi de stilul tau special de om.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop IULIE 2022. Te tii bine? Schimbari masive de destin, vreme de final si de noi inceputuri!