Horoscop IULIE 2022. Te tii bine? Schimbari masive de destin, vreme de final si de noi inceputuri!

Horoscopul general al lunii IULIE 2022 sosit si intrebarea cea mai potrivita pentru aceasta luna este: Esti cu adevarat pregatit? Tine-te bine! Luna iulie 2022 este probabil cea mai provocatoare luna din an.

30 iun. 2022, 10:59
Horoscop IULIE 2022. Te tii bine? Schimbari masive de destin, vreme de final si de noi inceputuri!

Horoscop IULIE 2022. Avem o Luna plina in Capricorn pe 13 iulie. Chiron si Jupiter intra in retrograd (19, respective 28 iulie). Iar Uranus se intalneste cu Nodul Nord al destinului in 31 iulie. Totul se traduce prin viata pe repede inainte. Datorita acestor evenimente astrale ne putem astepta sa traim unele inceputuri sau finaluri semnificative in vietile noastre. Ce urma sa se intample se va intampla!

Iata mesajul lunii IULIE 2022 pentru fiecare zodie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta luna este de tranzitie pentru ca focusul de interes se muta de la viata personala spre cea profesionala. Te poti baza pe puterea ta interioara ca sa iti implinesti planurile. Planetele sunt cu ochii pe tine si poti primi sustinerea necesara. Nu ezita sa colaborezi cu oamenii din jur si dedica-ti si tu timp sa ii sustii. Mai mult, fa-ti timp pentru tine, ai nevoie de mai multa odihna si reincarcar de baterii. Unele aspecte ce tin de finante necesita atentie imediata si rezolutie. Ritmul acestei luni este destul de provocator, deci cu planificare corecta si odihna suplimentara poti fi eficient. Intareste-ti relatiile de familie ca fundatie necesara pentru succesul tau.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cele 4 zodii care vor avea o lună de coşmar în iulie 2022
TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea sa ai parte de o schimbare majora de perspectiva pentru ca esti impins sa dai drumul unei vechi filozofii sau sistem de credinte in favoarea unor abordari noi de viata in ceea ce priveste relatia cu membrii familiei. Acorda-le atentia necesara si nu neglija nimic. Asteapta-te sa lucrezi ca sa iti imbunatatesti felul in care comunici, in special cu familia. Dealtfel familia este favorizata mai mult decat cariera acum. De aceea vei dedica efort si timp in plus ca sa iti organizezi treburile profesionale. Simti nevoia de autonomie si succes. Vrei sa demonstrezi altora dar mai ales tie ca te poti misca independent. Tine-ti sub control aceasta tendinta pentru ca te poate face sa te misti impulsiv si spre directii gresite. Daca esti prudent ai mult mai mult de castigat.

Neptun retrograd 28 iunie – 4 decembrie 2022. Ne PROVOACA sau TREZESTE planeta viselor in urmatoarele luni?
Horoscop IULIE 2022. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Focusul principal iti va fi pe finante pentru ca ai dori sa securizezi un nou job sau un venit suplimentar. Ai putea si sa achiti o suma pe care trebuia sa o platesti mai demult sau chiar un imprumut. In ambele cazuri, recunoaste dorinta ta de a reusi si a straluci pe plan financiar. Fii insa atent la unele neintelegeri cu banii cash. Cum viata profesionala nu este prea favorizata in aceasta luna, concentreaza-te sa iti invigorezi lumea emotionala si psihologica. Gaseste echilibrul mult dorit. In termeni de sociabilitate si comunicare, alti oameni isi cam impun parerile asupra ta. Ca sa gestionezi asta, trebuie sa alegi fie sa inoti impotriva curentului fie sa profiti de fiecare situatie in beneficiul tau. Daca iti extinzi cercul si faci miscarile potrivite, vei fi in stare sa iti atingi obiectivele pentru ca lucrurile vor merge conform planurilor tale. In primele zece zile, unele aspecte ce tin de familie necesita atentia ta ca sa fie rezolvate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.