Horoscop 1 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Află ce îţi rezervă astrele pentru prima zi a lunii mai.

30 apr. 2015, 10:23
Horoscop 1 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 1 mai 2015 –Berbec
Atitudinea vesela cu care privesti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca asa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merita mentionate. Trateaza ceea ce pare mai simplu si mai neinsemnat ca atare, fara sa le transformi, asa cum faci uneori, in motive de stres sau adevarate catastrofe. Vei vedea ca un dram de umor, un zambet deschis pe fata si increderea ca totul va fi bine te vor ajuta sa treci peste orice impas marunt. Unii ar spune ca e o atitudine infantila, dar consideri ca e mai bine sa razi si sa glumesti de ceva decat sa te cramponezi de nimicuri!

Horoscop 1 mai 2015 – Taur
Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta. Ia-ti masuri de precautie, nu crede in cei mincinosi si fatarnici, pentru ca numai tu stii cum sa te protejezi de intrusi. Unii incearca sa ti se bage pe sub piele, sa te traga de limba, sa-ti afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru ca esti pus in garda, ar fi bine sa taci si sa-i tii pe toti la distanta. Nici nu stii care sunt intentiile unora care spun vrute si nevrute doar ca sa obtina pe nedrept ceva din ceea ce iti apartine.

Horoscop 1 mai 2015 – Gemeni
Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei. La tonul tau amabil, ei iti raspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei raspund cu critici, incat nu ai nicio satisfactie in relatia ta cu lumea. Cu toate acestea, reusesti sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu cazi in capcana intinsa de ei, aceea de a te scoate din sarite cu orice pret. Nu le merge, ci tu ramai zambitor si calm pana ce dezamorsezi tensiunea.

Horoscop 1 mai 2015 – Rac
Nu tine cont de nimeni, pentru ca azi contezi doar tu si capacitatea ta de a lua decizii fara influentele sumbre din afara. Ai alaturi de tine oameni pesimisti, ingrijorati, neincrezatori in nimeni si nimic, ce te trag si pe tine inapoi, or tu esti in fata unei decizii majore in care nu ai voie sa bati in retragere din cauza celor pesimisti. Stii exact ce trebuie facut, esti pregatit sa-ti duci la capat alegerea fara teama, de aceea trebuie sa ignori complet ce-ti spun ceilalti, care oricum nu vad nimic bun. Cea mai mica unda de pesimism, daca te-ar coplesi, ti-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

Horoscop 1 mai 2015 – Leu
Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final. Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.

Horoscop 1 mai 2015 – Fecioara
Nu prea ai motive de bucurie astazi, pentru ca ai impresia ca nu te poti intelege cu nimeni. La toate eforturile tale de comunicare ti se raspunde agresiv sau cu un dram de indiferenta care te pune pe ganduri. Totusi gandeste-te daca nu cumva ti se raspunde de fapt cu aceeasi moneda, pentru ca si tu, altadata, ai ramas la fel de rece la problemele altora, ca atare acum acestia s-ar putea sa reflecte de fapt propria ta reactie la situatii similare cu cele prin care treci acum. Regreti ca nu ai intervenit candva in problemele altora, deci trebuie sa te descurci cum stii.

Horoscop 1 mai 2015 – Balanta
Privesti cu mult optimism catre etapele viitoare ale unui proiect care evolueaza foarte bine. Ai suficiente motive sa astepti cu interes ce va urma si de aceea ai dori chiar sa mai grabesti un pic lucrurile, daca s-ar putea. Profiti de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalti, desi esti permanent constient ca nu ajungi usor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te inarmezi cu ambitie, cu rabdare, atat cat ai, si faci pasi repezi spre tinta care se intrevede undeva la orizont. Esti convins ca e tangibila, dar nu cat ai bate din palme.

Citeste mai mult in Revista TEO