HOROSCOP 1 MAI 2017: Se anunţă nervozitate şi dispute

HOROSCOP 1 MAI 2017: Opozitia Lunii cu Pluton predispune la nervozitate si dispute. De asemenea, favorizeaza scaderea atentiei si producerea accidentelor. In astfel de conditii, se recomanda stapanire de sine si concentrare maxima.

30 apr. 2017, 15:41
HOROSCOP 1 MAI 2017: Se anunţă nervozitate şi dispute

HOROSCOP 1 MAI 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere!

HOROSCOP 1 MAI 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca ele iti pot atrage la timp atentia ca exista si riscuri, si pericole, si greseli, si decat sa te confrunti tu direct cu ele, poti invata de la ceilalti. Unii chiar sunt gata sa-si impartaseasca experientele nefaste cu multa sinceritate, chiar daca nu ii pun in cea mai buna lumina, pentru ca n-ar dori sa mai treaca si altii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile palnie la povestile lor: nu compatimire vor ei, nici sa te sperie, ci iti ofera niste ponturi gata verificate pentru a le folosi si tu, daca vei trece vreodata prin ceva similar.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare. Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi. Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat!

HOROSCOP 1 MAI 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu poti ramane blocat intr-o situatie conflictuala asa, la nesfarsit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poti intelege, ori iti accepti infrangerea cu capul sus si le accepti suprematia. Renunta la incapatanare, la dorinta de a avea neaparat ultimul cuvant, pentru ca nu are rost sa alimentezi mai departe o disputa care nu mai e de actualitate, desi tu continui sa porti pica celor cu care nu ai fost de acord. Fa un efort sa restabilesti pacea, chiar daca finalul acestei dispute nu e in avantajul tau.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai mare noroc astazi! Desi te cam joci cu riscul – dar de obicei, n-o faci – urmarile propriilor tale neglijente nu se vad, de parca ai fi protejat de o aripa nevazuta. Faci lucruri clar riscante, care altadata ar fi generat adevarate probleme, dar de data aceasta te joci cu focul si, culmea, nu te arzi! Asta nu inseamna ca trebuie sa faci din acest tip de aventura o practica obisnuita, ca nu se stie de cate ori merge ulciorul la apa. Daca ai scapat de consecinte neplacute acum, nu inseamna ca va mai merge si altadata, ca atare nu crede ca esti invincibil. E noroc, asa e, dar nu tine vesnic!

HOROSCOP 1 MAI 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Profita de o zi lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

HOROSCOP 1 MAI 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre. Poate s-a instalat monotonia si plictiseala, poate simti un blocaj in comunicarea cu persoana iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspat in cuplu. O initiativa venita de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care sa va scoata pe amandoi din zona terna in care nimic interesant nu se mai intampla. Veti vedea ca relatia poate capata un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cat de multa nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimba.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Neatentia te va costa mult, deci, inainte de a porni un proiect, gandeste-te la consecinte. Esti tentat sa tratezi totul ca pe o joaca, de parca nu ai avea nimic de pierdut daca iei totul peste picior, dar efectele superficialitatii tale vor iesi la un moment dat la iveala. Iti poti stirbi reputatia de bun profesionist. Poti spune o vorba aiurea greu de reparat. Poti face o gluma proasta care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gusta umorul tau. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru ca pot avea efecte mai mari decat ai putea crede!

HOROSCOP 1 MAI 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Prietenia adevarata nu inseamna ca trebuie sa-l schimbi pe cel de langa tine. Daca tii la el, il placi asa cum e, deci incearca sa-l vezi ca pe omul care te completeaza, nu neaparat ca pe cel care face totul dupa cum ii spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care iti sta alaturi la bine si la greu, poate chiar o persoana de la care nu asteptai asemenea gesturi de loialitate, deci il poti privi de acum inainte ca pe un companion de nadejde. Priveste cu calm si cu rabdare relatia care se leaga intre voi, pentru ca sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o prietenie de durata, daca amandoi o tratati la fel de serios.

HOROSCOP 1 MAI 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.