Horoscop 1 mai 2018. Leii nu trebuie să se lase impresionaţi de lacrimi! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 1 mai 2018. Citește horoscopul pentru zodia ta. O zodie va trece prin momente grele. Ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal în parte?

RomaniaTV.net
30 apr. 2018, 12:39
Horoscop 1 mai 2018. Leii nu trebuie să se lase impresionaţi de lacrimi! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec
Ai grijă cui îţi oferi ajutorul astăzi, deoarece dai peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulţumesc.

Fii deci ceva mai rezervat în faţa celor care ştii că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult ai dori tu să fii de ajutor. Unii chiar nu merită atâta generozitate, pentru că tu eşti gata să le dai tot ce ai şi… cu ce rămâi? Cu o mare dezamăgire cu privire la adevăratul caracter al oamenilor.

Taur
Din cauza intervenţiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca să repari oalele sparte de acesta. Regreţi că ai avut încredere în el şi te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degrabă o complicaţie decât un ajutor pentru tine.

Nu trece mai departe ducând după tine o serie întreagă de erori cauzate de cel care a stat o vreme alături de tine. Fii exigent şi mai bine scapă de ajutorul lui, pentru că nu-ţi este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decât cu asemenea tovarăş!

Gemeni
Uneori, nu primeşti chiar ceea ce-ţi doreşti dintr-o anumită direcţie, deci nu-ţi agăţa toate speranţele de un singur scop! Încearcă să ai mai multe căi de a ajunge acolo unde visezi, ca, în caz că un plan pică, să poţi schimba rapid macazul în cealaltă direcţie. Azi poţi descoperi cât de frustrant e să ai o singură săgeată în tolbă şi că şansa de a ţinti păsărea din cer din prima încercare e infimă.

E o lecţie bună să nu te cramponezi de un unic scop, să nu-ţi pui toate ouăle într-un coş, să nu mizezi pe o singură carte! Vezi câte vorbe din popor avertizau acelaşi lucru? Se pare că nu te-ai gândit din timp că ai nevoie şi de planuri de rezervă.

Rac
Fii mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faci, pentru că ai o oarecare tendinţă spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costă într-un final, deci ce rost are să investeşti într-un scop mai multă energie decât ar fi necesar?

Cântăreşte cu atenţie ce resurse merită să pui în joc pentru ceea ce ţi-ai propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu vei obţine rezultate mai bune. Dacă cineva te trage de mânecă s-o laşi mai moale, să nu te agiţi atâta, să nu te stresezi mai mult decât e cazul, ar fi bine să-l asculţi. El poate fi greieraşul de lângă urechea ta care îţi spună ce e mai bine să faci.

Leu
Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă astfel să umble la coarda ta sensibilă. Tu nu eşti aşa, eşti puternic, nu ţii cont de slăbiciuni, ca atare fragilitatea afişată de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca să ieşi în faţă să te remarci.

Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profită de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă. Tu nu dai dovadă de nicio urmă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, eşti ambiţios şi ai ceva de spus înaintea tuturor.

Citeşte mai mult în Revista Teo