Horoscop 1 octombrie 2022. Stelele vă atrag atenţia asupra bagajului trecutului

Aceasta este o zi buna pentru a avea grija de sanatatea ta, a-ti pune rutina zilnica si alimentatia in ordine. Un moment bun pentru a face fata datoriilor si a plati facturile, precum si pentru a face munca de rutina.

30 sept. 2022, 13:39
Horoscop 1 octombrie 2022. Stelele vă atrag atenţia asupra bagajului trecutului

Horoscop 1 octombrie 2022 Berbec

Ai pus prea multa semnificatie si logica emotiilor tale. Incercati sa intelegeti pozitia si sentimentele celorlalti. Dar ceea ce nu recunosti in acest proces este propria ta durere asociata cu situatia. Permite-ti sa fii vulnerabil. Ofera-ti spatiul de care ai nevoie pentru a rezolva disconfortul, vorbeste cu cealalta persoana despre asta si cere ajutor pentru a rezolva situatia. Sfat: ar trebui sa va impartasiti durerea.

Horoscop 1 octombrie 2022 Taur

Te simti prizonierul propriei realitati. Viata pe care tu insuti ai construit-o. Ai senzatia ca in fiecare seara mori si te nasti din nou dimineata. A te astepta ca visele tale sa ramana aceleasi ar fi putin nerealist. Intelegeti ca, pentru a merge mai departe, trebuie sa acceptati ceea ce vi se intampla acum.

Gemeni

Stelele iti amintesc ca pentru unele vise merita sa lupti. Ca de dragul unor idei merita sa punem totul in joc. Transforma-ti durerea in putere pe masura ce mergi inainte. In ciuda faptului ca te simti slab si obosit, vei ajunge in varf. Incercati sa faceti totul singur, dar nu uitati ca unele puteri pot fi delegate. Sfat: esti capabil sa ajungi in varf.

Horoscop 1 octombrie 2022 Rac

Folosirea acelorasi metode nu va duce la rezultate noi. Experimenteaza ca niciodata. Acest weekend este ocazia perfecta de a te desprinde de mediul familiar. Si, de exemplu, plecati intr-o calatorie neplanificata. Spune da mai des. Sfat: este timpul sa creezi amintiri care sa ramana toata viata.

Leu

Totul se intampla pentru tine intr-un mod care este cel mai bine descris prin cuvantul „liniste”. Astazi este ziua perfecta pentru a o petrece alaturi de sufletul tau pereche. Sau poate chiar sa il cauti daca esti singur. Ramaneti sincer si pozitiv, nu va schimbati pentru nimeni.

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022. Mercur îşi reia mersul direct prin zodia Fecioarei. Apar multe obstacole pe calea spre succes

Fecioara

Schimbarea are loc in mod constant, schimbarea este inevitabila. Este posibil ca viata ta sa se schimbe in bine. Aceasta schimbare va va cere sa lasati in urma familiarul si confortabilul. Ai puterea, curajul si intelepciunea de a depasi aceasta etapa a vietii. Sfat: esti gata de schimbare.

Balanta

Nu esti temerile tale, Balanta. Personalitatea ta nu este definita de ganduri care te tin treaz noaptea. Seara aduce cu ea o reamintire ca este timpul sa te intorci la aspectele ascunse ale fiintei tale. Este timpul sa combini intunericul cu lumina. Cu cat accepti mai mult dualitatea ta, cu atat te vei putea exprima mai mult ca o persoana completa si iluminata. Sfat: este timpul ca intunericul sa se uneasca cu lumina.

Scorpion

Stelele va atrag atentia asupra bagajului trecutului. O durere cu care nu ai avut sansa sa faci fata de ani de zile. Tine minte, nu mai esti persoana care erai inainte. Acum aveti puterea, curajul si intelepciunea necesare pentru a va transforma amintirile intunecate in experiente nepretuite. Sfat: este timpul sa faceti o declaratie.

Sagetator

Astazi va va spune ca ati fost intotdeauna in contact cu universul. Poate ca, la un moment dat, este pur si simplu in afara zonei de acoperire a retelei. Stelele va cheama sa aveti incredere in aceasta conexiune divina. Semnele si simbolurile te vor ajuta sa mergi mai departe pe calea ta speciala. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Horoscop 1 octombrie 2022 Capricorn

Viitorul pare sumbru. Dar numai din punctul tau de vedere. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi urgent ceva. In schimb, poti sa te intorci la obiectivele pe care ti le-ai stabilit candva, sa te apuci de treaba si sa scazi suficient pentru a recunoaste ca esti de fapt pe drumul cel bun. Nu-ti fie teama sa ceri ajutor.  Sfat: scapa de nevoia de a face totul singur.

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!

Varsator

Este mai usor sa nu vorbesti despre lucruri importante. Dar sunteti prea familiarizati cu pericolele de a ascunde adevarul. Astazi astrele te cheama sa dai o mana de ajutor. Este posibil sa nu gasesti o solutie imediat si e in regula. Ceea ce conteaza este ca esti gata sa faci un pas in directia corecta. Sfat: Gaseste-ti curajul sa vorbesti despre lucruri importante.

Horoscop 1 octombrie 2022 Pesti

Esti in siguranta. Permiteti-va sa distrugeti barierele si sa va exprimati. Permiteti-va sa va deschideti cu constientizarea interioara ca vulnerabilitatea voastra va va aduce mai aproape la nivel emotional. Pestii singuri ar trebui sa stie ca dragostea pe care o cautau este chiar dupa colt. Sfat: Impartaseste ceea ce ai pe inima.