Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022. Mercur îşi reia mersul direct prin zodia Fecioarei. Apar multe obstacole pe calea spre succes

Planeta Mercur iese din faza retrogradă și își reia mersul direct începând cu 3 octombrie 2022. Până pe 11 octombrie, planeta comunicării și a înțelepciunii va fi în zodia Fecioară, după care se va muta în Balanță. Atunci când Mercur își reia mersul direct, drumul spre succes poate întâmpina multe obstacole.

30 sept. 2022, 12:53
Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022. Mercur îşi reia mersul direct prin zodia Fecioarei. Apar multe obstacole pe calea spre succes

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022. Din ziua în care Mercur va trece la o mișcare directă, zodiile vor putea vedea mai clar detaliile problemelor cu care s-au confruntat cât timp Mercur a fost retrograd. Nativii trebuie să se înarmeze cu răbdare, iar în cele ce urmează vor fi liberi să planifice activități, întâlniri, să semneze acte, să ia decizii importante.

Urania ne spune cum este afectat fiecare semn zodiacal de Mercur care-şi reia mersul direct.

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022 BERBEC

Abordare insistentă a unor persoane sau instituții, dar aceste eforturi vor fi tulburate de neconcordanţe, de grabă și neglijenţă, de superficialitate, de unde și riscul mai multor erori. Nativii vor fi obligaţi să insiste pentru a-şi rezolva treburile. Pe 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să ajungă la o înțelegere corectă a situației profesionale cu care se confruntă, fără să minimalizeze ori să exagereze consecințele unor măsuri organizatorice și astfel să adopte cea mai indicată atitudine sau decizie.

Citeste si Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022 TAUR

Decizii luate sub presiunea evenimentelor, dar și sub impulsurile de moment (enervare, oboseală, exasperare) care pot complica problema financiară sau patrimonială pe care nativii doresc să o rezolve. Momente de dezordine în idei, în gândire, abordări inconsecvente și neadecvate temei sau interesului personal. Diferențe de opinie în ceea ce privește stilul și metoda de abordare a unei chestiuni profesionale ori de interes public. Aceste dispute se vor reflecta și asupra stabilității locului de muncă ori atribuțiilor profesionale.

Pe 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să gândească logic, să nu se hazardeze în speculații sentimentale, nesusținute de o situație reală, de a se purta firesc sau de a reveni la echilibrul emoțional prin abordarea unei atitudini cerebrale.

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022 GEMENI

Relațiile dintre soți, colaboratori, asociați în afaceri sau cu instituțiile se pot altera pe fondul unor dispute care pornesc de la aspecte puțin relevante și ajung la o adevărată destabilizare a lor. Chiar dacă Gemenii vor fi afectați de evenimentele care vor căpăta o turnură dezamăgitoare, nu este bine să forțeze nota. În ziua de 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să se implice corect și eficient în activitățile casnice sau în treburile de familie; comunicare corectă cu părinții sau cu rudele în vârstă; tentative de a pune ordine într-un mod de viață sau într-o abordare pe care unii membri din familia lor o susțin.

Citeşte restul zodiilor pe www.libertatea.ro

Citeste si MERCUR iese din RETROGRAD pentru a treia oară în 2022! Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022