Horoscop 1 septembrie 2016: Află predicţiile astrale pentru prima zi de toamnă, în funcţie de zodie

Citeşte horoscopul zilei de 1 septembrie şi descoperă ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
31 aug. 2016, 12:35
Horoscop 1 septembrie 2016: Află predicţiile astrale pentru prima zi de toamnă, în funcţie de zodie

Berbec

Te inarmezi cu toata puterea pentru a te avanta intr-un proiect nou de anvergura care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispozitie, exista ceva ce te motiveaza indeajuns de bine ca sa te apuci serios de acest plan maret.

Cat timp ai ceva de castigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoastere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atat de razbatatoare si puternica, pentru ca detii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar si cu cei mult mai puternici decat tine. Cu cat mai dificila provocarea, cu atat mai mare ti-e ambitia!

Taur

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai ajuns la capatul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate si materiale – iar acum simti nevoia sa iei o pauza pentru a-ti reincarca bateriile.

Daca vezi ca nu mai poti, nu insista sa continui, pentru ca rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de macar o zi de totala detasare fata de tot ce faceai, privind totul de pe margine. Asa ai putea descoperi unele hibe, unele scapari, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneste-te si tu un pic!

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 29 august-4 septembrie 2016: Se anunţă schimbări importante

Gemeni

Nimic nu te preocupa mai mult decat platile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o multime de facturi in acelasi timp si nu mai stii cum sa faci sa le achiti. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru ca sunt mai multe deodata, se aduna o suma consistenta care te cam sperie.

Nu incerca sa achiti tot dintr-un foc, pentru ca nu vei avea o suma atat de mare la dispozitie prea curand, dar ia-le pas cu pas, una cate una, pana scapi de toate. Nu le aseza pe toate teanc, pentru ca te ia cu frisoane cand vezi totalul tuturor acestor datorii, dar daca le privesti separat, parca nu mai par de speriat!

Rac

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan.

Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

Citeşte mai mult pe Revista Teo