HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020. Tranziţia astrală dintre luni se lasă cu turbulenţe în relaţie, la job şi în portofel

Horoscop 1 septembrie 2020. Zi norocoasa pentru Rac si Berbec, ce se întâmplă cu celelalte zodii la începutul toamnei.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 10:06
HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020. Tranziţia astrală dintre luni se lasă cu turbulenţe în relaţie, la job şi în portofel

Berbec

Ziua este favorabila activitatilor ce tin de domeniul profesional. Determinarea si convingerea de a-ti atinge obiectivul te vor ajuta cu siguranta sa reusesti. Gasiti o modalitate de a va pune punctele forte in lumina, iar acest lucru nu poate decat sa va ajute.

Taur

Taur, incearca sa fii astazi in centrul vietii sociale. Nu trebuie sa fie neaparat o petrecere, va fi suficient sa iesiti din casa. De exemplu, puteti merge la un restaurant. Ar trebui sa pregatiti o seara placuta. Invita prietenii si familia cu tine.

Gemeni

Exista o etapa stabila in viata Gemenilor. Nimic nu este umbrit, in cariera si iubire exista ordine si armonie completa. Petreceti aceasta zi intr-o calatorie lunga. Incercati sa va odihniti in acest timp si sa castigati si mai multa forta. Nu te ocupa de problemele gospodariei astazi. Puneti-le deoparte pana maine, deoarece este posibil sa va raniti.

Rac

Zi norocoasa pentru Rac. Te-ai regasit inca o data sub puterile astrelor si ale energiei pozitive. Inca o data in viata ta, a venit etapa de acordare a viitorului fericit. Ai totul pentru asta. In cariera si dragoste, te descurci bine. O mica surpriza te asteapta astazi. Nu este exclusa posibilitatea castigului sau a unui cadou din partea unei persoane dragi.

Leu

A sosit ziua in care Leii trebuie sa se dedice intereselor sale personale si sa implementeze dezvoltarea si auto-perfectionarea in viata sa. In orice caz, nu te arata mai presus decat toata lumea. Exista sansa de a exprima o opinie incorecta si, astfel, de a ajunge intr-o situatie penibila. Vorbeste numai despre actiunile pe care le-ai realizat deja.

Fecioara

Ziua este perfecta pentru intalniri romantice, pentru a concepe un copil. Este momentul sa va intemeiati o familie si sa nu mai tregeti de timp. Aveti o discutie seriasa cu partenerul dvs. despre viitor. Pe plan profesional totul merge bine, este posibil sa primiti un bonus datorita muncii depuse in ultimul timp.

Citeşte mai multe pe fabricatinromania.info