Horoscop 10 august 2015. Ce ţi-au pregătit astrele

HOROSCOP. Află cum începi săptămâna din horoscopul de la Revista Teo.

RomaniaTV.net
09 aug. 2015, 18:31
Horoscop 10 august 2015. Ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Nimeresti intr-un mediu in care iti place cum esti tratat. Simti in tonul tuturor apreciere, respect, pentru ca nimeni nu te judeca aici, nimeni nu-ti pune etichete nemeritate, ci te vede exact asa cum esti tu cu adevarat. Nici tu nu incepe sa-i cataloghezi pe ceilalti in niciun fel, pentru ca dialogul se va mentine pe un teren pasnic si amiabil atat timp cat stiti sa va apreciati corect unii pe altii. Lasa barfa, lasa judecatile de valoare fara sa-l cunosti pe cel de langa tine. si ai sa vezi ce relatie buna ai cu oricine!

Taur

Incearca sa te descurci singur in proiectul la care lucrezi, pentru ca nu e recomandabil sa spui tuturor ce ai de gand sa faci. Cineva ar putea sa-ti fure ideile si sa te trezesti mai tarziu ca iesi al doilea intr-o competitie de idei, in timp ce castigatorul jubileaza pe seama ideilor furate de la tine. Discretia, prudenta, tacerea, izolarea – sunt solutiile cele mai bune in situatia de fata, deci taci si faci, si abia la final poti sa te lauzi cu realizarile tale. Nu e bine sa bati toba prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de incredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie sa afle, deocamdata.

Gemeni

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

Rac

Asculta-i pe cei care iti ofera sfaturi cu privire la viata ta sentimentala, pentru ca ei sunt o oglinda foarte realista in care poti vedea lucrurile exact asa cum sunt. Ei te trag de maneca atunci cand gresesti, atunci cand esti furat de iluzie sau atunci cand in spatele aparentelor se afla minciuna, pentru ca tu esti prea implicat si nu vezi situatia clar si sincer. Cel care iti spune ca nu te comporti asa cum se cuvine sau ca partenerul tau nu e atat de corect pe cat ar trebui, chiar iti vrea binele si nu suporta sa vada ca te amagesti singur. Fa acele schimbari spre care cel din fata ta te indeamna, pentru ca vor redresa viata in doi ca prin farmec.

Leu

Decizia pe care o iei azi poate soca pe multa lume tocmai pentru ca schimba complet lucrurile. Nu esti atat de ferm de obicei, iti plac schimbarile radicale, dar azi esti pregatit de o mare rasturnare de situatie, esti convins ca e obligatorie de aceea esti gata sa darami tot, ca s-o iei mai apoi in cu totul alt sens. Chiar daca schimbarea te sperie, spui gata, stop, pana aici, ca de maine sa refaci totul din temelie. Multi se intreaba de unde ai, brusc, atata curaj, dar cand esti strans cu usa descoperi in tine calitati pe care nici tu nu stiai ca le ai.

Fecioara

Nu fi atat de sever atunci cand iti critici defectele sau cand vorbesti despre greselile proprii, ci fii un pic mai bland. Ai tendinta de a prelua pe umerii tai mai mult decat meriti, si sa spui despre tine ca esti cel mai groaznic… cel mai rau… cel mai… Nu exagera, nu-i deloc asa, deci indulceste un pic tonul si descopera ca, pe langa lista de puncte slabe si defecte pe care singur ti-ai completat-o intr-un moment de furie, ai o alta lista, poate si mai bogata, cu trasaturi demne de toata lauda. Scoate-le pe acestea in evidenta, pune-le pe ele la treaba si iarta-te! Nu meriti auto-critica aceasta dura la care singur te supui.

Citeste mai mult pe Revista Teo