Horoscop 10 august 2015. Cum începi săptămâna

Horoscop Luni 10 August 2015. Berbecii se gândesc bine la carieră, iar Racii muncesc la locul de muncă, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
09 aug. 2015, 11:46
Horoscop 10 august 2015. Cum începi săptămâna

Berbec

Vă gândiți să faceți pași importanți în cariera dvs sau în afaceri, dar nu este exclus să primiți anumite oportunități de a pleca în străinătate. La locul de muncă, o propunere ar putea aduce schimbări mari în viața dvs. În dragoste, persoana iubită vă poate face o surpriză.

Taur

Profitați de toate ocaziile care vă apar în cale și încercați să vă demonstrați abilitățile și cunoștințele la locul de muncă. În acest fel ar putea fi luată în considerare o promovare sau o îmbunătățire a poziției. În dragoste, simțiți că partenerul dvs nu este complet sincer cu dvs.

Gemeni

Puteți încheia o afacere bună sau să finalizați un proiect de la care să obțineți unele avantaje. În dragoste, puteți trăi o frumoasă poveste de dragoste cu cineva de care vă simțiți atrași de mai mult timp.

Rac

Depuneți mai mult efort în activitatea profesională, pentru a avea timp și de o mică vacanță. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, folosiți-vă de orice mijloace pentru a vă oferi serviciile dvs. În dragoste, stabilitatea și armonia domină în relația de cuplu.

Continuarea pe BEWOMAN.RO