Horoscop 10 august 2022. Tendința spre perfecționism te poate băga, azi, în necazuri. Nu fi prea strict cu tine!

Luna este astazi in Capricorn si multi dintre noi am putea descoperi perfectionistul din noi insine. Sfatul nostru este: nu fi prea strict cu tine.

09 aug. 2022, 23:21
Horoscop 10 august 2022. Tendința spre perfecționism te poate băga, azi, în necazuri. Nu fi prea strict cu tine!

Horoscop 10 august 2022. Autodisciplina este buna, dar poate fi si un pic exagerata astazi. Nu trebuie sa fie totul 150% corect. Mai ales cand ai de-a face cu copii sau tineri, arata mai multa empatie si încearcă să te abţii să fii la fel de strict ca de obicei. Ar fi de preferat să te pui in pielea altora decat sa incerci cu incapatanare sa-ti impuni vointa.

Horoscop 10 august 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi, mintea iti va fi printre stele in timp ce picioarele bine infipte in sol. Gandurile se plimba printre planete si ai un mare sentiment de libertate in interiorul tau. Totusi, solicitarile vietii te imping spre ce ai de facut si te intrebi daca exista dreptate in lume. Asadar, daca azi esti in postura de impaciuitor intre doua parti, nu iti lasa actiunile sa fie in contradictie cu aspiratiile minunate despre lume. Altfel risti sa fii dezamagit de tine.

Citeste si Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Horoscop 10 august 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Judecata ta foarte precisa si modul brici in care percepi totul va surprinde pe toata lumea in jurul tau azi. Iti vei folosi clarvederea buna pentru a-ti inspira imaginatia. Este timpul sa pui toate astea pe hartie. Orice scrii azi va fi clar si precis si vei fi surprins peste o vreme ce ai putut scrie. Doar fii atent la ce concluzii ajungi !

Horoscop 10 august 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ar putea izbucni un fel de razboi mental in lumea ta. Argumente bine gandite si sustinute pot fi contraatacate cu forta si convingere. Incearca sa nu te descurajezi. Nici nu arde niciun pod. Tine minte ca vorbele tale pot fi auzite azi de urechi prea sensibile. Deci fii atent cum le folosesti. Exista o parte foarte activa a psihicului tau azi care are nevoie sa fie auzita. Simte-te sa iti spui opiniile deschis si onest.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate