HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
09 dec. 2015, 13:55
HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vrei sa te dovedesti amabil cu cei din jur si dintr-o marinimie fara margini faci tot felul de promisiuni celor din jur, insa cel mai bine ar fi sa te abtii daca nu vrei ca cei din jur sa isi piarda increderea in tine. Invata sa asculti nevoile altora si sa fii sensibil la ele pentru a fi privit ca fiind extrem de empatic si nu rece la incercarile celorlalti de a-ti comunica stari ori probleme.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pierzi o competitie importanta pentru tine si din acest motiv ti se pare ca nu poti face absolut nimic. Este doar un moment mai delicat, iar daca vei trece peste el vei avea mai multe de castigat. Nici prin gand nu iti trece sa ceri vreun sfat acum, de aceea le pari arogant celor din jur.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Capacitatile tale mentale sunt la cote maxime, astfel ca nu ar trebui sa te mire faptul ca prinzi din zbor foarte multe informatii si chiar ai vrea sa incepi un curs de recalificare. Ii uimesti pe cei din jur cu pofta ta de cunoastere, mai ales ca pana nu demult erai interesat doar de partea financiara.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Cel mai puternic conflict de astazi este cel cu un prieten care iti critica serios obiceiurile fara sa ii fi cerut parerea. Parca nu gasesti o forma de aparare potrivita in fata atacurilor dure ale celor din jur. Te simti dezamagit si plin de energie negativa, pe care o versi fara sa vrei asupra persoanei iubite.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Vrei sa faci ordine in familie caci unele lucruri sunt scapate total de sub control. Cu autoritatea data peste cap faci o serie de reguli si te astepti ca cei din casa sa le respecte. Nimeni nu priveste cu ochi buni tendintele tale dictatoriale, dar nici nu te contrazic atunci cand le detaliezi problemele pe care le observi, semn ca sunt de acord cu tine.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Este o perioada a evaluarilor pentru tine, dar treci cu bine peste ele. Poate fi vorba despre niste examene sau pur si simplu niste controale la locul de munca. Spre aseara te revansezi fata de persoana iubita pentru ca in ultima vreme nu ai fost suficient de romantic, iar relatia deja s-a cam racit.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Daca pana acum credeai ca ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a supravietui acum iti dai seama ca te-ai cam inselat. Nu ai nevoie de multe lucruri ca sa fii fericit, ci de mai mult timp petrecut cu cei dragi. Cu o noua ordine a nevoilor setata, nici sicanele de la munca nu te mai indispun.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Vrei sa le arati celor din jur ca esti gata sa rastorni muntii si faci o mare risipa de energie fara sa te gandesti ca este abia prima zi din saptamana. Fii un pic mai prudent cu muncile pe care esti dispus sa le faci si lasa-i pe cei din jur sa isi rezolve singuri problemele si ia-ti un strop de timp liber doar pentru tine.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Un prieten iti cere un mic ajutor financiar si vrei sa afli scopul acestui ajutor. Ai impresia ca ti ascunde ceva si de aceea nu pari prea fericit ca a apelat la tine, fara sa aiba curaj a-ti spune exact ce il framanta. Pana la urma iti va spune adevarul, desi se teme ca il vei judeca.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Inspiratia ta te ajuta cand vine vorba despre metodele alese pentru a-ti mari bugetul, insa nu esti la fel de intuitiv cand vine vorba despre alegerea partenerilor de afaceri. Pui ochii doar pe persoanele ce tin foarte mult la aparente si nu fac mai nimic de fapt, ceea ce nu iti aduce foarte multe beneficii.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Orgoliul tau este grav afectat astazi de modul in care te trateaza colegii de la munca. Nu sunt nici pe departe asa iubitori cum ai crezut tu si abia acum realizezi ca ai avut incredere in persoanele nepotrivite. Nu ester o zi usoara insa trebuie sa iti pastrezi calmul si mai ales increderea in sine.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Gradul de sociabilitate creste vizibil, iar acest lucru iti aduce posibilitatea de a cunoaste persoane noi. Ai lipici la cei din jur si uite asa ajungi un fel de star in grupul de prieteni. Ai multe de povestit, iar simtul umorului te face si mai atragator, astfel ca obtii si niste numere de telefon de la cateva persoane de sex opus.