Horoscop 10 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Furtuni în cuplu, ai grijă în braţele cui te odihneşti în weekend

Horoscop 10 decembrie 2017. Mercur retrograd în Săgetător a început pe 3 decembrie și se va termina pe 22, în această lună. Aşadar, urmează o perioadă grea pentru 3 zodii. Cum sunt influențate zodiile. Iată acele semne zodiacale care vor avea probleme.

RomaniaTV.net
09 dec. 2017, 14:57
Horoscop 10 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Furtuni în cuplu, ai grijă în braţele cui te odihneşti în weekend

BERBEC:

Ar fi perfect dacă ți-ai rezerva mai mult timp pentru tine. Trebuie să te detașezi puțin de tot și să te gândești foarte bine la ce trebuie să faci. Deciziile pe care trebuie să le iei acum îți vor afecta drumul în viață, atât pe plan personal, cât și profesional.

Se pare că azi totul îți merge cum ți-ai propus, însă trebuie să te gândești foarte bine la ce vrei să faci în continuare și drumul pe care trebuie să mergi.

TAUR:

Nativii din această zodie încep să aibă îndoieli în legătură cu locul lor actual de muncă, deși totul pare să meargă conform planului. Ești deschis spre nou și vrei provocări noi. Din această cauză vor apărea conflicte la serviciu.

Controlează-ți reacțiile pentru că este vina ta. Ori nu comunici clar ce este de făcut, ori te implici prea mult în munca altora deși nu este cazul. Odihnește-te mai mult și gândește-te la vrei să faci.

GEMENI:

La locul de muncă totul merge foarte bine și pot apărea noi oportunități. Este o perioadă importantă în plan socio-profesional. Ți se oferă chiar proiecte pe termen lung.

În relațiile cu prietenii ar trebui să fii mai retras și să încerci să nu mai povestești lucruri personale pentru că aceștia te pot provoca pe teme personale. Unii dintre ei pot interpreta acțiunile și vorbele tale greșit.

RAC:

Deși la începutul zilei ai gânduri mărețe, ai o atitudine destul de negativistă. Simți că nu ai timp de nimic și de nimeni, însă este doar în capul tău. La locul de muncă totul merge ca pe roate și relația ta cu șefii se schimbă într-un sens benefic.

Trebuie să renunți la atitudinea negativistă pentru că nu te ajută cu nimic și să ai încredere în tine. Lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Fii mai entuziast și ai încredere în forțele proprii.

LEU:

Azi riști să pierzi mulți bani pe nimicuri dacă nu ești chibzuit. Trebuie să fii mai prudent în relațiile cu prietenii pentru că pot apărea minciuni și intrigi în relațiile cu ei.

Ar fi o idee minunată dacă ai face niște cursuri de perfecționare pentru că îți vor deschide o nouă viziune asupra vieții și de asemenea noi oportunități.

FECIOARĂ:

Trebuie să ai mare grijă cui îi povestești despre veniturile tale pentru că riști ca oamenii să profite de pe urma ta. De altfel, evită să te împrumuți pentru nu vei mai putea achita datoriile la timp.

Pe plac amoros nu stai deloc rău pentru că relația ta este în floare. Însă simți fluturași în stomac când vezi persoana iubită și sunteți mai îndrăgostiți ca niciodată.

BALANȚĂ:

Pe plan sentimental, nu stai deloc bine pentru că lucrurile se schimbă în relația ta. După nenumărate certuri din cauza geloziei, stabiliți de comun că este mai bine pentru amândoi să mergeți pe drumuri separate.

Este bine să te controlezi la locul de muncă pentru că s-ar putea să existe conflicte și acolo. Ai grijă de sănătatea ta pentru că nu te vei simți prea bine și riști să petreci câteva zile la spital.

SCORPION:

Simți că cea îți amenință familia și ai fi în stare să muți și munții din loc pentru cei dragi. Totuși, totul este doar în capul tău și ar trebui să nu te mai stresezi atât de mult. Pe plan profesional, se preconizează schimbări majore și definitive.

Trebuie să-ți revizuiești comportamentul la locul de muncă și să devii mai responsabil pentru că vei avea sarcini noi. Cu sănătatea nu stai prea bine și nici pe plan profesional. Vei avea mult de suferit după o despărțire.

SĂGETĂTOR:

Nativii din această zodie vor fi solicitați de membrii familiei și chiar de prieteni care îți vor cere sfaturile. Deși tu ești cel care îi ajută pe ceilalți, și tu ai nevoie de ajutor și îl vei primi doar dacă îl vei cere.

În relația de cuplu se ivește o nouă etapă și surprizele plăcute nu vor înceta să apară pe plan sentimental. La locul de muncă ai sarcini noi, dar ai grijă să le îndeplinești și pe cele vechi.

CAPRICORN:

Azi vei face demersuri intelectuale și călătorii pe distanțe scurte. Este foarte important să fii atent ce se discută la birou pentru că pot apărea schimbări majore. Evită ignoranța și temerile.

În relațiile cu ceilalți ești cam tensionat și va trebui să te implici mai mult în treburile casnice.

VĂRSĂTOR:

Azi este o zi favorabilă din punct de vedere al veniturilor. Se anunță câștiguri salariale și eforturi îți vor fi răsplătite în sfârșit. Totuși, vei fi puțin nemulțumit, însă trebuie să aștepți pentru că toate vin la timpul lor.

Este important să fii mai atent la relațiile cu prietenii, unii s-ar putea să nu-ți fie prieteni cu adevărat, iar la cine te aștepți mai puțin să-ți fie alături în momentele grele.

PEȘTI:

Nativii din această zodie tind să-și folosească energia în alte scopuri decât trebuie. Acest lucru îți poate afecta locul de muncă și relațiile cu ceilalți. Pe plan profesional, vei obține o sumă de bani considerabilă și vei simți în sfârșit că nu ai muncit degeaba.

Dacă ești prudent în tot ceea ce faci, vei avea numai de câștigat pentru că azi este importantă din punct de vedere profesional și sentimental.