Horoscop 10 DECEMBRIE 2020. E ziua sextilului Venus-Pluto

Iata horoscopul zilei de azi JOI 10 DECEMBRIE 2020. Astazi este marea zi a sextilului dintre Vensu si Pluto. Cat de departe esti pregatit sa mergi pentru dragoste? Cat de mult esti dispus sa dai? Care este dorinta ta cea mai puternica?

10 dec. 2020, 01:08
Horoscop 10 DECEMBRIE 2020. E ziua sextilului Venus-Pluto

Horoscop 10 DECEMBRIE 2020.

Combinatia Venus-Pluto este sexy, magnetica. Mai avem si Luna in Balanta care se concentreaza pe relatii. Nu sunt de neglijat, insa, „intepaturile” razboinicului Marte care este pregatit de duel. Ai si tu vreunul de sustinut?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop 10 DECEMBRIE 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Unele vise pline de viata si absolut minunate iti pot oferi inspiratie pentru proiectele tale viitoare creative. Te simti vesel si optimist acum, iar entuziasmul iti va continua. Succesul in cariera si in relatii este indicat a exista. Intuitia ta crescuta te ajuta sa ii intelegi pe altii mai bine. Nu fii surprins daca prietenii si colegii se aliniaza la tine ca sa primeasca sustinere si ghidare.

Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Zodiile, puternic afectate de tranzitul nefavorabil al planetei Venus

Horoscop 10 DECEMBRIE 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Activitatile de grup la care participi azi sunt orientate mai mult spiritual. Ai putea intalni prieteni noi din locuri indepartate care iti impartasesc interesul. Desi tu esti de regula mult mai inclinat spiritual, astazi te vei simti mult mai intuitiv. Scrie-ti gandurile si ideile ca sa nu le uiti. Le poti folosi mai tarziu.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceste zile te poti simti intuitiv, optimist si spiritual. Te simti si inspirat artistic si iti vei canaliza o parte din aceasta constientizare noua in proiecte incepute recent. Relatiile tale merg, probabil, bine. Intelegerea ta crescanda a nevoilor altora te face sa fii generos in acordarea de ajutor si sustinere cand e nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop 10 DECEMBRIE 2020 DRAGOSTE. Atractie fatala?
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 10 DECEMBRIE 2020. Venus in Scorpion face sextil cu Pluto in Capricorn. Pluto, strainul misterios, intunecat, taciturn, este tipul pe care cu greu il poti refuza din cauza magnetismului slabatic. Iar iubareata Venus nu poate rezista. Pregateste-te pentru ceva intens: pasiune, drama, gelozie.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Lucrurile merg bine in viata personala si de aceea esti foarte fericit. Daca esti singur zambeste si distreaza-te. Vei descoperi ca astfel cei atrage mai multi oameni si, mai important, persoana potrivita.Rezultatele sunt cele asteptate: flacara pasiunii arde este din nou puternica intre voi si va veti reindragosti unul de celalalt. Singur? Deschide-ti larg bratele si asteapta-te sa ai parte de o surpriza placuta azi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este momentul sa infrunti orice problema care ti-a influentat negativ relatia de cuplu. Fa-o acum sau vei ajunge in punctul in care nu mai este cale de intoarcere. Singur? Nu mai fi nepoliticos si nu-i mai concedia pe cei care incearca sa se apropie de tine. Da-le o sansa!

Horoscop 10 DECEMBRIE 2020 dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nu uita ca pentru a avea o relatie de cuplu sanatoasa trebuie ca intotdeauna sa fii onest cu jumatatea ta. Mai ales cand este vorba despre problemele care iti dau batai de cap. Invata sa impartasesti. Asa partenerul va stii exact care este situatia si va actiona corespunzator. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, in curand vei cunoaste o multime de oameni noi. Vezi care dintre ei este persoana care merita sa-ti fie alaturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.