Horoscop 10 IANUARIE 2021. Sfârşitul săptămânii aduce verdicte

Horoscop zilnic: Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 10 IANUARIE 2021. Mercur si Saturn se intalnesc in Varsator sit e anunta ca este vremea sa te hotarasti.

09 ian. 2021, 22:49
Horoscop 10 IANUARIE 2021. Sfârşitul săptămânii aduce verdicte

Horoscop 10 IANUARIE 2021.

Esti in relatia potrivita? Esti la locul de munca perfect? Este casa ta in cartierul care trebuie? Indiferent de raspuns, nu trebuie sa te ingrijorezi. Ci doar sa actionezi! Ce decizie iei?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta este o zi buna sa te consulti cu partenerul/partenera sau cu cel mai bun prieten despre probleme care ne preocupa pe toti. Foloseste aceasta oportunitate. Vei vedea ca sunt si altii care au nevoie disperata de sfatul tau. Dezvoltari neasteptate te pot scoate din programul stabilit asa ca mai bine faceti fata provocarilor impreuna. Incearca sa rezolvi ce apare azi ca sa ai liniste si pace zilele urmatoare.

Horoscop 10 IANUARIE 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi iti poate aduce vesti minunate. Lucrurile care se intampla iti vor ridica cu siguranta starea de spirit, aratandu-ti ca perseverenta si rabdarea chiar dau roade. Iar adevarul este ca ai perseverat de mult timp, in special cand vine vorba de anumite situatii in care altii te-au sfatuit sa renunti. Cat de mult greseau !

Horoscop 10 IANUARIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
A ramane motivat si in miscare este cheia de a avansa spre ce ti-ai propus si de a obtine aceste obiective. Daca te simti cumva blocat, conditia este sa ramai in miscare si actiune. Facand astfel, vei simti placere data de utilitate precum si puterea de a face fata unor probleme dificile care au opus rezistenta gasirii unei solutii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 10 IANUARIE 2021. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!
Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 10 IANUARIE 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop 10 IANUARIE 2021 Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Da mai incet galagia. Indiferent cum se prezinta ea in viata ta, din exterior, oameni, locuri, situatii, sau din interior, ganduri si emotii agitate si numeroase care iti perturba linistea. Stai in liniste. Linistea este darul divinitatii prin care iti este spalat in acelasi timp spiritul, corpul si mintea de orice toxicitate. Fii curat pentru a avea iubire curata in viata ta.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie. Furtuni sentimentale şi criză la serviciu. Bate vântul în casa Banilor
Horoscop 10 IANUARIE 2021 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Mentine-ti o minte deschisa. Influenta divinitatii, gratiei si Universului este deseori gasita in cele mai neasteptate situatii, locuri si relatii. Continua sa crezi in iubire si lasa-te surprins de surprizele vietii la momentele potrivite pentru tine si pentru ceilalti implicati.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Simte toata iubirea care exista in inima ta. Imparte din aceasta iubire cu alti oameni si trimite valuri de iubire in exterior. Arata ca iubesti orice. A iubi altceva sau pe altcineva si a exprima aceasta dragoste este forma suprema de manifestare a gratiei divine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.