HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie. Furtuni sentimentale şi criză la serviciu. Bate vântul în casa Banilor

Reacții și trăiri interioare disproporționate față de motivul real ori de câte ori va fi vorba de o chestiune legată de locul de muncă dar și posibile schimbări bruște ale condițiilor de muncă și salarizare pe fondul unor măsuri de ultimă oră care le vor oferi niște avantaje dar le pot impune, totodată, unele restricții sau limitări.

08 ian. 2021, 14:14
HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie. Furtuni sentimentale şi criză la serviciu. Bate vântul în casa Banilor

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Berbec – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Berbec. Între 9 ianuarie, după ora 13:15, și 11 ianuarie, la prânz, Berbecii pot avea relații cu persoanele și reprezentanții unor instituții de dincolo de granițele țării; efort de a se obișnui cu una sau mai multe idei nou intrate în câmpul atenției lor, scrie Libertatea.ro

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Taur – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Taur. Contextul le va oferi nativilor siguranță pe termen lung și șansa de a se afirma și regrupa în jurul unor idei majore mai ales celor care au ajuns la vârsta deplinei maturități și a cunoașterii capacităților lor.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie  Gemeni – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Gemeni. Între 11 ianuarie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 13 ianuarie, sectorul bunurilor revendicate de către nativi într-o tranzacție pare să trăiască din caruselul evenimentelor care se derulează în sectorul Capricornului unde, de curând, a intrat și planeta Venus care ar trebui să creeze niște facilități de comunicare sau de rezolvare.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Rac – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Rac. Posibile preocupări de ordin legal (juridic) legate de un contract de muncă. Între 11 ianuarie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 13 ianuarie, relațiile parteneriale se pot consolida în urma unei atitudini noi, vădite de către preopinenți.

Horoscopul anului 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa
Horoscop săptămânal Leu – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Leu. Contextul îi privește cu deosebire pe cei care sunt la vârsta maturității sau care se apropie de vârsta pensionării. În planul sănătății, unii vor trebui să schimbe schema de tratament pe fondul identificării unei sensibilități organice la un medicament sau la o substanță.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Fecioară – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Fecioară. Reacții și trăiri interioare disproporționate față de motivul real ori de câte ori va fi vorba de o chestiune legată de locul de muncă dar și posibile schimbări bruște ale condițiilor de muncă și salarizare pe fondul unor măsuri de ultimă oră care le vor oferi niște avantaje dar le pot impune, totodată, unele restricții sau limitări.

Horoscop săptămânal Balanță – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Balanță. Evoluția furtunoasă a unor relații sentimentale, care ar putea trece printr-o criză, îi va împinge pe unii să facă cheltuieli nesăbuite pentru a-i recuceri pe aceia (acelea) ori, pur și simplu, prin cedarea în fața pretențiilor unor persoane dragi lor.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Scorpion – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Scorpion. În dimineața zilei de 13 ianuarie, va avea loc Luna Nouă în Capricorn care va susține impusul spre învățare și pregătire profesională mai ales dacă acele preocupări se vor contura nu doar ca o necesitate, ci ca o urgență.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Săgetător – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Săgetător. În ziua de 8 ianuarie, Venus va intra în zodia Capricornului, pe care o va străbate până pe 1 februarie 2021; în acest răstimp, ea va tranzita sectorul vieții de familie și al activități casnice, eliminând niște motive de supărare sau de efort personal în susținerea lor.

Horoscop săptămânal Capricorn – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Capricorn. Ipoteza sau alternativa renunțării care se va contura va pleca de la funcția destructurantă a planetei Pluton care se va afla în conjuncție strânsă cu aspectul Lunii Noi, ceea ce va condiționa sau asocia fiecare acceptare cu condiția unei renunțări sau a unei transformări.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Vărsător – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia vărsător. Atenție că, perioada cuprinsă între 9 și 15 ianuarie va fi marcată de douăsprezece cuadraturi pe direcția Vărsător/Taur, ceea ce aruncă asupra casei a IV-a riscul unor dezordini în relațiile de familie sau a unor întâmplări drastice.

HOROSCOP URANIA 9-15 ianuarie Pești – 9 – 15 ianuarie 2021

Zodia Pești. Peștii vor face efortul să mențină unele relații de prietenie “de ochii lumii”, cu diplomație și printr-o atitudine rezervată, fără efuziuni lirice și mărturisiri.

Horoscop Urania detaliat pentru fiecare zodie, pe Libertatea.ro