Horoscop 10 iulie 2015: Leii pot fi înşelaţi de vorbe dulci şi frumoase

Horoscop Vineri 10 Iulie 2015. Zodia Leu simte nevoia de tandrețe și vorbe frumoase, dar acest lucru poate avea o întorsătură neplăcută spus astrologii, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 12:24
Horoscop 10 iulie 2015: Leii pot fi înşelaţi de vorbe dulci şi frumoase

Horoscop Berbec 10 iulie 2015

Astăzi trebuie să vă faceți mai mult timp pentru a vă odihni. Vă este greu să vă concentrați și simțiți că vă lipsește tonul, așa că nu vă forțați și încheiați doar sarcinile urgente. Restul timpului încercați să îl dedicați familiei.
 
Horoscop Taur 10 iulie 2015

Puteți primi vești bune legate de finanțe. Încercați să nu intrați în dispute inutile. Discutați intențiile legate de problemele de familie cu persoanele potrivite.
 
Horoscop Gemeni 10 iulie 2015

Astăzi nu trebuie să vă implicați în activități financiare importante, deoarece există un risc de a face o greșeală. Mai degrabă, puteți să luați parte la activități la care nu trebuie să investiți mult efort. Este o zi potrivită pentru călătorii și să acumulați noi experiențe.
 
Horoscop Rac 10 iulie 2015

Nu rămâneți indiferent la nevoile unei persoane. Dacă simțiți că partenerul nu vă apreciază așa cum vă doriți, încercați să discutați deschis cu el, decât să stați supărați. Aveți o șansă de a consolida parteneriatul personal sau de afaceri.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.