Horoscop 10 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 10 martie 2015. Citește horoscopul din 10 martie pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele.

09 mart. 2015, 15:42
Horoscop 10 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 10 martie 2015 – Berbec

Elibereaza-te de acele amintiri pe care le tot cari dupa tine fara rost. Revino cu picioarele pe pamant, concentrat la ce se petrece acum in jurul tau. Energia pozitiva ti-o extragi din prezent, nu din trecut, ca atare nu te mai intoarce iar si iar in vremuri care s-au dus de mult. Ti-ai invatat lectiile de atunci, si se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum in viata ta care merita mai multa atentie. Singurul lucru bun pe care il poate oferi trecutul, in acest moment, e ca, dupa luni de asteptare, cand credeai ca nimic nu se mai poate schimba in bine, finalmente poti rasufla si tu usurat ca ce a fost s-a terminat. Prezentul conteaza!

Horoscop 10 martie 2015 – Taur

Stai si cantaresti o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar nu te grabesti sa extragi concluzia. Astepti sa apara toate detaliile necesare pentru a intelege exact situatia, deci tergiverseaza si tu cumva lucrurile pana cand esti convins ca ai aflat toate aspectele, si pro, si contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi in totala cunostinta de cauza, dupa ce ai analizat situatia pe toate fetele. Ai incredere in rationamentele tale, in modul in care analizezi situatia, pentru ca vei intelege exact cum stau lucrurile pentru a-ti spune ultimul cuvant cu luciditate si maturitate. Nu te juca, nu te grabi, nu glumi cu deciziile tale!

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în această săptămână

Horoscop 10 martie 2015 – Gemeni

Nu te lasa intimidat de cei care incearca sa-ti taie tie elanul si mai ales curajul de a visa cu ochii deschisi la un succes inca indepartat. Crede in el, fa toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo si, mai ales, ignora criticile si rautatile celor invidiosi de pe margine. Daca ei nu sunt in stare sa viseze, sa creeze, sa lupte pentru scopurile lor marete, au tendinta de a le strica si altora cheful de a si le urma pe ale lor. Nu-i asculta, deci, dar fii totusi realist atunci cand iti stabilesti obiective foarte inalte: unele din ele necesita si eforturi majore si trebuie sa cantaresti atent daca esti pregatit pentru a le face fata. Nu tinti decat la scopuri pe care le poti atinge.

Horoscop 10 martie 2015 – Rac

Concentreaza-te asupra dorintelor celor care iti sunt alaturi, pentru ca tu detii solutia problemelor lor. Te dedici binelui altora cu inima deschisa, bucuros ca poti fi de ajutor. E un motiv de satisfactie sa descoperi ca tu poti fi salvatorul lor, ca tu stii ce nu stiu altii sa faca sau ca tu detii informatiile de care au altii nevoie, de aceea sari in ajutorul lor cu un sentiment de fericire ca esti atat de important in viata altora. Fii sigur ca le vei castiga respectul, recunostinta si singura rasplata pe care o vei primi va fi starea de liniste ce se va citi pe chipul lor dupa ce le vei fi oferit sprijinul. Nu pretinde altceva decat bucuria lor.

Horoscop 10 martie 2015 – Leu

Totul vine catre tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ai dori tu. Ti se pune din greu rabdarea la incercare, dar, daca ceva dureaza mai mult decat ai fi sperat tu, nu inseamna ca nu se mai intampla. Ai rabdare, asadar, asteapta momentul acela divin cand visul ti se implineste, dar nu renunta la scopul tau cel mai inalt, oricat ar mai dura. Legea atractiei functioneaza de minune, cheama cu incredere ceea ce vrei sa primesti de la viata, dar nu te opri din mers. Exista un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tau, doar ca nu coincide perfect cu propria ta programare.

Citeşte şi Horoscopul african: Fiecare zodie are un corespondent deosebit

Horoscop 10 martie 2015 – Fecioara

S-a terminat etapa aceasta, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost.

Citeste mai mult in Revista TEO.