Horoscop 10 martie 2023. Astrele avertizează că nu e bine să-ţi asumi riscuri în următoarele 24 de ore

O zi plină de surprize și momente frumoase alături de oamenii dragi. Astrologii spun că săgetătorii și capricornii au parte de câștiguri, iar vărsătorii își pot face dușmani în această zi.

09 mart. 2023, 15:34
Horoscop 10 martie 2023. Astrele avertizează că nu e bine să-ţi asumi riscuri în următoarele 24 de ore

Horoscop 10 martie 2023 BERBEC

Daca cineva iti datoreaza ceva, este timpul sa-i reamintesti. Cu cat asteptati mai mult, cu atat este mai putin probabil sa obtineti o rambursare. Astazi, probabil ca veti fi ocupat cu treburile casnice si cu problemele de familie. Sfat astrologic: incepe sa economisesti bani sau sa investesti.

TAUR

Taurul, care s-a simtit lent in ultima vreme, va simti un val de energie astazi. Profita de ocazie pentru a iesi in aer curat sau a face miscare. Exercitiile fizice va vor ajuta sa va canalizati energia fizica in directia corecta si sa va limpezeasca mintea. Sfat astrologic: daca cineva te incurajeaza sa iei o decizie pripita, este mai bine sa te opresti si sa o amani pentru mai tarziu.

Horoscop 10 martie 2023 GEMENI

Aceasta este o zi de bun augur pentru tine, Gemeni! Stelele iti vor aprinde curiozitatea pentru orice, iar creierul tau va fierbe de idei. Veti fi dornic sa va impartasiti gandurile cu prietenii si sa incepeti o noua afacere. Sfat astrologic: in timp ce altii se indoiesc, incepeti sa faceti.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos
RAC

Astrele te avertizeaza sa nu-ti asumi riscuri in urmatoarele 24 de ore – nici la serviciu, nici in relatii, nici in finante. De asemenea, stai cat mai departe posibil de oamenii care incearca sa te influenteze de partea lor si sa-si impuna opiniile. Si in relatiile cu cei dragi, incearca sa-ti aperi punctul de vedere si sa nu fii de acord cu deciziile care iti sunt nefavorabile.

Horoscop 10 martie 2023 LEU

Miscarea planetelor va poate determina sa faceti ceva ce in mod normal nu v-ati gandi sa faceti. Poate ca este timpul sa riscati si sa vedeti cum cad cartile? Crede-ma, norocul va fi de partea ta astazi, asa ca nu ezitati sa intruchipati cele mai nebunesti idei si dorinte. Sfat astrologic: inimile oamenilor sunt o materie foarte delicata, aveti grija cu ele.

FECIOARA

Fiind un semn de pamant condus de Mercur, te mandresti cu viziunea ta logica si precisa asupra vietii. Dar astazi va trebui sa inveti sa raspunzi calm la surprize, sa-ti gestionezi emotiile si sa faci fata haosului. Nu-ti face griji, stelele te vor ajuta sa treci peste asta.

BALANTA

Astazi ar trebui sa inveti mai multe, sa te dezvolti si sa fii creativ. Favorabil pentru starea ta emotionala va fi scrisul si meditatia. Sfat astrologic: Te poti reorienta si prinde destul de usor din urma, dar pe viitor, incearca sa nu cauti solutiile de care ai nevoie doar intr-o singura directie.

SCORPION

Uneori, poti fi destul de exigent si chiar crud fata de ceilalti. Dar nu uitati ca nu toata lumea are o coaja atat de puternica ca tine. Astazi, incercati sa acordati compensatii pentru cei care au o natura mai sensibila si sa aratati un minim de intelegere – in special fata de cei dragi.

Horoscop 10 martie 2023 SAGETATOR

Daca mergi la o intalnire astazi, atunci asteapta-te la surprize. Configuratia actuala a planetelor sugereaza ca orice se poate intampla. Cu toate acestea, chiar si cel mai pesimist rezultat va va aduce beneficii sub forma de lectii valoroase si experiente noi. Sfat astrologic: incercati sa acceptati natura imprevizibila a vietii.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

CAPRICORN

Perseverenta ta te va impinge inainte si te va inspira sa cuceresti noi orizonturi. Nicio sarcina nu va fi prea mare pentru voi astazi, Capricorni. Totusi, nu uita ca exista si alte bucurii in viata in afara de munca. Petreceti putin mai mult timp cu familia si prietenii. Si, in sfarsit, mergi la o intalnire sau cumpara-ti ceva nou.

VARSATOR

Nu, viata nu ti-a intors spatele, Varsator. Sunteti in continuare castigatori si inca mai aveti puterea de a va realiza toate planurile. Fii perseverent si continua sa crezi in ideile tale. Astazi este o zi grozava pentru a incepe sa faci din nou ceea ce iti place.

Horoscop 10 martie 2023 PESTI

Luati in considerare cumpararea unui acvariu. Apa calmeaza, relaxeaza si usureaza munca. Daca este posibil, vizitati piscina, spa sau faceti o baie – acest lucru va va ajuta sa deveniti mai calm, mai concentrat si mai eficient. Nu-ti face griji pentru nimic si ai incredere in flux. Sfat astrologic: vei intelege totul cand va veni momentul potrivit.