Horoscop 10 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de 10 martie plină de surprize plăcute pentru toţi nativii zodiacului.

10 mart. 2016, 07:18
Horoscop 10 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Te trezesti plina de curaj si revigorata dupa un somn bun, asa ca astazi vei avea parte de toata determinarea necesara pentru a duce la capat orice proiect sau responsabilitate ai in fata ta astazi. Chiar daca mintea nu-ti va sta neparat la munca, tu incearca sa te concentrezi in a-ti termina totul mai repede pentru a avea dupa-amiaza libera.

Taur – Esti romantica astazi. Iti vor sari mult mai usor in ochi barbatii chipesi astazi si s-ar putea sa rapesti cateva priviri fulgeratoare si tu. Nu-ti sta gandul deloc la munca, ci mai degraba la un film bun sau o carte cu o linie tragica de dragoste. Scapa de responsabilitati si iesi la un pic de shopping, iar pe seara relaxeaza-te la un pahar de vin pentru o zi implinita!

Gemeni – Iti faci planuri pentru o seara perfecta cu partenerul tau si esti dornica de interactiune fizica cu el, asa ca scoti toti asii din maneca pentru a-l seduce asa cum stii tu mai bine. Chiar daca de-abia astepti sa ajungi acasa, nu uita ca mai lucruri de facut si la birou, asa ca nu-ti ignora munca. Nu iti doresti probleme care pot fi evitate cu usurinta.

Rac – Intalnesti cateva probleme de comunicare cu cineva apropiat si nu vrei s-o lasi balta. Vei primi o suma de bani si probabil vei profita de acest aspect pentru a scoate persoana respectiva la o gura de aer in oras sau la un suc la o terasa, avand in vedere ca vremea tine cu tine si cu planurile tale. Vrei sa afli ceva de la acea persoana si nu te lasi pana nu reusesti.

Leu – Esti o nativa pasionata, dar astazi s-ar putea sa te surprinzi pe tine insuti cand vine vorba despre dorinte romantice, care pot implica si un sex cu scantei. Nu-ti doresti nimic altceva decat sa petreci timp cu iubitul tau, asa ca peste zi nu te mira daca atragi priviri. Barbatii pot vedea cum stralucesti!

Fecioara – Comunicarea in familie nu ar trebui sa fie impiedicata miniciuni sau adevaruri nespuse, dar astazi vei avea parte de cateva ciocniri cu un membru al familiei. Nu te tatona prea mult pe acest subiect. Incearca sa vezi cum se prezinta lucrurile si ai grija sa nu ranesti involuntar pe cineva. S-ar putea sa regreti. Cu rabdare le vei rezolva pe toate.

Citeşte continuarea pe lyla.ro