HOROSCOP 10 martie: Luna nouă vine cu schimbări. Citeşte-ţi zodia!

Horoscop. Începe o nouă săptămână, aşa că ar fi bine să vedeţi ce v-au rezervat astrele. 

09 mart. 2014, 19:45
HOROSCOP 10 martie: Luna nouă vine cu schimbări. Citeşte-ţi zodia!

HOROSCOP BERBEC
Gandurile si eforturile tale sunt concentrate astazi numai spre casa si familie. Se contureaza multe schimbari importante in sectorul domestic si intr-adevar trebuie sa fii foarte prudent si prezent in tot ce se petrece acolo. Insa, faptul ca esti introvertit in ultima perioada si relationezi dificil cu toata lumea iti creaza neplaceri la toate nivelele. Discutiile de taina la care participi astazi iti vor aduce informatii pretioase legate de rude si patrimoniu familial. Pe de alta parte, dupa-amiaza iti sunt favorizate treburile gospodaresti de rutina.

TAUR
Relatiile cu anturajul apropiat sunt la cote inalte. Discutii, intalniri, mesaje, aranjamente si angajamente pentru actiuni comune viitoare, toate acestea te prind intr-un carusel greu de oprit, dar chiar si de inteles. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, de aceea controleaza-ti starile. Evita sa te implici in treburile altora sau sa iti incarci memoria cu problemele lor. S-ar putea sa fie nevoie sa iti completezi studiile. Insa, daca deja esti implicat in vreo forma de instruire va fi nevoie sa sustii probe sau sa inveti suplimentar.

GEMENI
Astazi se pare ca iti cresc veniturile, fie de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori la un serviciu oficial, fie pur si simplu cineva apropiat iti face cadou o suma de bani sau alte bunuri valoroase. La orizont se intrezaresc posibilitati de castig dintr-o activitate noua la un loc de munca, dar si schimbarea conditiilor de lucru. Tendinta de a cheltui mai mult decat trebuie este la cote mari. Evita planurile de investitii si cumparaturile nefolositoare. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile.

RAC
Minunate sunt apele in care te scalzi astazi. Ai forta, chef de viata si mai ales se deschid in fata ta variante noi de imbunatatire a vietii. Sunt momente excelente pentru a reevalua planurile pe care le ai, dar și pentru a concepe altele noi. Pe de alta parte ar fi bine sa umbli si la remodelarea personalitatii tale, renuntand la obiceriurile, conceptiile sau directiile de viata care nu ti se mai potrivesc. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o sedinta de masaj, de sauna, cu un tratament de ingrijire corporala sau hoinareste prin magazinele preferate alaturi de cineva drag.

LEU
Foarte greu esti de scos din ale tale. Se pare ca astazi te poti concentra doar pe treburile tale, nepasandu-ti de ceea ce se petrece in afara fiintei tale. Totusi sunt momente bune pentru a te gandi serios si pe indelete la ceea ce vrei sa faci cu viata ta. De retinut ca iti vin idei bune, chiar beneficiezi de inspiratie divina la grade inalte, asa incat fii pe faza. Unele afectiuni legate de sistemul digestiv si osos se pot accentua. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te si nu forta nota in nici o privinta.

FECIOARA
Esti inconjurat de prieteni si de persoane care mai de care mai protectoare. Sustinerea de care beneficiezi din partea acestor persoane iti va aduce multa incredere in fortele tale si o mare dorinta de a te implica in proiecte comune de anvergura. Totusi, astazi emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate. Posibile neplaceri pot aparea de la banii si bunurile comune cu altii, mai ales daca implicarea in activitati alaturi de acestia implica si resurse materiale. Evita deciziile de orice fel sau semnarea documentelor care te implica pe termen lung.

AstroCafe
Horoscopul zilei continua pe curademiere.ro