Horoscop 10 noiembrie 2023. O persoană din trecut ar putea bate din nou la ușa voastră. Ziua este marcată de emoții răscolitoare

Pe masura ce energia post-eclipsa continua sa scada si te apropii de Luna Noua in Scorpion, ti se aminteste ca ceea ce este destinat tie nu va fi o lupta de pastrat sau de obtinut. Este momentul sa nu mai fortezi ceea ce nu este menit si, in schimb, sa te relaxezi intr-un spatiu pentru a primi.

09 nov. 2023, 18:01
Horoscop 10 noiembrie 2023. O persoană din trecut ar putea bate din nou la ușa voastră. Ziua este marcată de emoții răscolitoare

Horoscop 10 noiembrie 2023. Acesta este esenta lui Venus in Balanta, deoarece aduce o mai mare calma, pace si abilitatea de a-ti manifesta dorintele cu usurinta, in loc sa te lupti. In sezonul Scorpionului, totusi, exista o profunda transformare in viata ta, pe masura ce esti chemat sa onorezi adevarul mai intens. Cu toate acestea, acum se va face cu gratie si compasiune.

Horoscop 10 noiembrie 2023 BERBEC

Este necesar sa te lupti pentru drepturile tale ori de cate ori apar aspecte ce ii implica pe alti oameni, de acum pana la mijlocul lunii noiembrie. Aceste aspecte au conotatii cu trecutul intr-o oarecare masura. Poate fi vorba de o persoana din trecut sau de situatii care se tot repeta ca sa le vezi si sa schimbi atitudinea fata te tine insuti si deci actiunile facute. Abia la inceputul lui 2024 totul va fi bine pus la punct dar pana atunci trebuie sa ramai pe baricade.

Citeste si Patru zodii ating apogeul fericirii. Au parte de cea mai bună perioadă din viața lor până la finalul anului

Horoscop 10 noiembrie 2023 TAUR

Te poti simti acum ca si cum astepti ceva sa erupa, in special daca simti ca nu stii exact care iti este pozitia in relatie cu altcineva. Abia spre luna decembrie vei avea parte de mai multa deschidere din partea altora. Abia atunci vei fi intr-o pozitie mai buna sa iti clarifici prioritatile in relatie cu ei si despre ei. Pana atunci, concentreaza-te asupra propriei persoane facand schimbari pozitive prin care sa manifesti respect si drag pentru tine insuti.

Horoscop 10 noiembrie 2023 GEMENI

Fii prudent cu privire la intentia ta de a pune brusc deoparte ceva ce a fost mult timp o prioritate in viata ta, in special daca sunt implicati banii. Asta nu inseamna ca nu poti sa schimbi lucrurile, dar cel mai bun mod de a o face nu iti va fi evident pana la mijlocul lunii noiembrie. In prezent ai anumite responsabilitati iar ele nu se vor da pur si simplu la o parte brusc ca sa faca loc pentru mai multa distractie. Este un proces ce incepe prin intentie si cu pasi inceti dar siguri sa ajungi la noua realitate dorita.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop chinezesc noiembrie 2023. Se anunţă zile cu lacrimi în faţa cardului gol, multe zodii vor fi lovite financiar