Horoscop 11-17 martie 2024: Energie transformatoare cu Venus în imaginativii Peşti

Horoscop special: TREI ZODII respiră ușurate după Luna Nouă în Pești din 10 martie 2024. Ce greutate li se ridică de pe umeri

11 mart. 2024, 05:54
Horoscop 11-17 martie 2024: Energie transformatoare cu Venus în imaginativii Peşti

Luna Nouă în visătorul Peşti pe 10 martie 2024 oferă un sprijin foarte puternic în timp ce își aduc cele mai mari aspirații la viață.

Lunile noi sunt o șansă de a scutura energia veche și de a-ți seta intențiile pentru următoarele două săptămâni (până la sosirea Lunii pline pe 25 martie). Deoarece Luna este în prezent în Peștii visători, este momentul ideal să ai acces la subconștientul tău și să ai încredere în drumul tău. Este vorba despre a ne conecta la ceea ce știm în interiorul nostru.

Cele trei semne care respiră ușurate după această Lună nouă sunt sprijinite de nimeni altul decât de creativul Neptun, stăpânul planetar al Peștilor. Luna nouă a acestei Luni va crea o conexiune puternică în timp ce Soarele se aliniază cu Neptun în Pești. Această aliniere ne va ajuta să ne aliniem dorințele cu fanteziile noastre, oferindu-ne oportunități de schimbare.

Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea

Continuă să citești pentru a afla dacă ești unul dintre semnele zodiacale care respiră ușurate după Luna nouă în Pești din 10 martie 2024.

Berbec
Fii liniștit, Berbecule, vindecătorul rănit Chiron și Nodul Lunar Nord (punctul care denotă destinul) stau în semnul tău, ușurând orice povară mentală care îți face dificil să te concentrezi asupra viselor tale.

Profită de această lunație pentru a stabili obiceiuri noi. Acum este un moment minunat să pui deoparte puțin bani în contul tău de economii și să arunci o altă privire asupra cheltuielilor tale înainte de începerea sezonului de eclipse.

Fecioară
Această Lună nouă în Peşti se va simți ca o greutate care se ridică de pe umerii tăi, Fecioară. Lilith, care reprezintă o energie puternică, se opune Lunii noi permitându-ți să vindeci tot durerea relațională pe care o porți cu tine. Acestă Lună oferă o șansă de vindecare a rănilor trecute de respingere, abuz și găsirea adevărului. Acesta este un moment bun pentru a aprecia parteneriatele tale – și cine știe, poate această lunatie revigorantă va aduce pe cineva nou.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Horoscop SAPTAMANAL 11-17 martie 2024. Energie transformatoare cu Venus in imaginativii Pesti

Iata horoscop saptamanal 11-17 martie 2024. Sezonul Pestilor este in plina desfasurare, facand din aceasta saptamana una excelenta pentru spiritualitate si romantism. Lucrurile s-ar putea sa nu fie asa cum par in aceasta saptamana, pe masura ce Venus, planeta romantismului, intra in iluzoriul Peşti. Dar cu influenta lui Neptun, putem accesa cu totii propria noastra simtire interioara a spiritualitatii si creativitatii.

Ceea ce este banal devine magic in aceasta zi de luni, pe masura ce Venus, creatoarea, strabate prin imaginativii Pesti. Pentru a accesa aceasta energie transformatoare in urmatoarele saptamani, transforma-ti rutina zilnica in ritualuri. In loc sa mergi pe pilot automat de la cafetiera la computer, incepe-ti diminetile cu jurnalizare, meditatie si alte activitati care iti expandeaza sufletul. Acesta este un ciclu excelent pentru orice fel de lucru creativ.

Dezavantajul acestui tranzit este ca te poate face credul, in special in dragoste si prietenii. Pestii sunt maestrul iluziilor. In timp ce acest lucru ar putea functiona bine pentru a compune poezie romantica, poate face afaceri si construirea increderii incerte. Inainte de a semna un contract sau de a invita pe cineva in lumea ta privata, cunoaste trecutul oamenilor. Acum, nu toata lumea este „asa cum este prezentata”.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, saptamana aceasta se anunta a fi interesanta la toate nivelurile, cu pasiunea de a trai si cu emotii care te ajuta sa experimentezi momente minunate. La munca vei fi capabil sa negociezi si sa pretinzi mai mult prin miscari destepte si manevre de succes. La nivel de familie, vei simti o nevoie profunda de a fi mai apropiat de cei dragi si sa simti caldura si securitatea pe care doar ei ti-o pot oferi. Spre finele saptamanii sa fii un pic atent pentru ca poti fi mult mai iritabil decat de obicei.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, saptamana aceasta iti aduce optimism, dinamism si disponibilitate pe care le poti folosi cu brio in bataliile tale curente. Nu e nevoie sa iti activezi felul tau de a fi mai dur. Vei avea ocazia sa fii actv si flexibil in situatiile traite, sa iei decizii destepte si sa ai o intelegere profunda a lucrurilor. Oamenii aproape de tine vor juca un rol important in a-ti mentine echilibrul pentru ca si tu ii faci sa se simta in siguranta. Relatia iti va fi plina de pasiune dar si de tensiuni.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care primeşte şansa vieţii în perioada următoare. Noroc cu carul!
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, iata in fata ta o saptamana creativa, progresista si foarte senzuala. Ti se da oportunitatea de a-ti promova planurile. Inspiratia ta te va ajuta sa faci alegerile corecte si sa iei initiativele potrivite. Te simti comunicativ si asumat cand si unde e nevoie, ca sa iti atingi scopurile. Vei simti nevoia sa fii mai aproape de familie si sa te bucuri de caldura si siguranta ce se degaja in compania lor. Viata in amor va fi plina de momente de pasiune si star senzuala. Nu te mai teme sa te abandonezi si sa dai drumul controlului.

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)
Draga Rac, aceasta saptamana este prea importanta sa fie lasata nefolosita din plin. Poti beneficia de pe urma ei la multe niveluri. Mai intai, iti favorizeaza viata amoroasa. Simturile ti se trezesc si pasiunea vine pentru a-ti oferi clipe de placere. In viata personala si de familie lucrurile stau bine, rezolvandu-ti nevoia de a fi in preajma oamenilor dragi si de a te relaxa in compania lor. Vei fi pozitiv si te vei afirma si asuma in treburile tale profesionale, deci profita de starea buna pentru a-ti atinge scopurile. Fii insa pe faza in fata oricaror enervari subite sau tensiuni bruste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.