Horoscop 11-17 noiembrie. Cele trei zodii care vor avea zile negre. Urmează o săptămână de coşmar

Horoscopul saptamanii 11-17 noiembrie nu aduce nimic bun pentru trei semne zodiacale. Despre cine este vorba vedeţi mai jos.

11 nov. 2019, 10:17
Horoscop 11-17 noiembrie. Cele trei zodii care vor avea zile negre. Urmează o săptămână de coşmar

BERBEC – Treci printr-un proces de curatare spirituala. A venit momentul sa renunti la toate atasamentele toxice din viata ta, scrie girly.ro. Stii ca trebuie sa o iei de la capat si ca nu va fi usor. Fii curoajoasa si nu vei regreta niciun moment. Pentru a construi viata pe care ti-o doresti, trebuie sa renunti la tot ce te tine pe loc. Nu va fi usor.

Citeşte şi HOROSCOP DECEMBRIE 2019: se schimbă soarta pentru 4 zodii

LEU – Te simti sensibila si orice lucru marunt te poate rani. Inconjoara-te de persoane in care chiar ai incredere. Anuleaza-ti toate planurile si retrage-te pentru cateva zile. Ai nevoie sa te odihnesti si sa te redescoperi. Gandeste-te ce iti doresti cu adevarat de la viata ta.

SAGETATOR – Realizezi ca nu mai poti fugi de trecut. Amintirile dureroase si dificile care iti dau cosmaruri trebuie confruntate. A venit momentul sa iti permiti sa fii vulnerabila, sa plangi sa suferi. Totul va fi bine daca vei privi totul ca pe o evolutie personala.