Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile cărora li se schimbă viața

Mihai Voropchievici vine cu previzuni pentru fiecare nativ din zodiac pentru săptămâna 11 - 17 septembrie 2023.

09 sept. 2023, 18:59
Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile cărora li se schimbă viața
Mihai Voropchievici despre cele mai inteligente zodii

„Am adus o noutate pentru voi, că ați simțit lipsa elementului care îl aveam înainte, și ăsta se numește Jocul viitorului. Adică prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice – un patrat, ăsta e orizontul, un bulgare de foc – soarele – deci fiecare are o anumită semnificație. Tot felul de culori, tente. Jocul viitorului este a patra divinaţie grafică, după Tarot”, a anunţat Mihai Voropchievici.

Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile cărora li se schimbă viața

BERBEC

„Albul, carte foarte bună pentru Berbec. Simbolizează o protecție foarte puternică, din partea unei persoane cu funcție bine pusă. Dar persoana asta poate să fie cineva pe care nici nu l-aţi văzut vreodată, dar care v-a ţinut sub observație. Ai în săptămâna următoare o predispoziție spre elan spiritual și totodată vei deveni generos. O să faci cadouri, o să ajuți pe cineva, dai dovadă de altruism. Deci Berbecul, sub protecția unei persoane influente, devine mult mai bun și mai atașat de oameni”, a spus numerologul.

Citește și Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

TAUR

„La Taur este patratul, o carte neutră, dar totuși pozitivă. Simbolizează începutul unei noi acțiuni. Taurii pot intra într-o nouă profesie, îşi pot schimba locul de muncă sau, pur și simplu, pot să-și schimbe din prietenii vechi care nu mai dau randament.În tot cazul, pentru săptămâna următoare aceşti nativi vor avea parte de o realizare materială substanțială. Şi ce le place? Tauri dacă au bani, sunt cei mai fericiți…”.

GEMENI

„Orizontul e nedefinit, dar este o carte foarte bună, pentru că nu știi ce se află la orizont. Iar pentru Gemeni înseamnă o săptămână cu un echilibru foarte bun. Veți fi stăpân pe situație.

Aveți șansa să faceți o călătorie sau o deplasare undeva. Pentru cei cu dare de mână și care n-au luat concediu se anunță o călătorie în străinătate. Cei singuri vor avea șansa unor descoperiri pasionale. Înaintați ușor, cu siguranță, pentru că în final aveți parte de reușită, de succes. Dacă e cazul să schimbați un loc de muncă, succesul e garantat prin semnarea unui contract foarte bun”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Citiți continuarea pentru celelalte zodii pe Antena3.

Citește și Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie