Horoscop 11 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în Sâmbăta Mare

Horoscop 11 aprilie 2015: Citeste horoscopul de maine si vezi ce iti rezerva astrele!

10 apr. 2015, 09:36
Horoscop 11 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în Sâmbăta Mare

Horoscop 11 aprilie 2015 – Berbec 

Iubirea are nevoie uneori si de mici linguseli amagitoare, pentru ca si ele fac parte din recuzita seductiei, totul e sa nu devina o practica obisnuita. Cel drag isi doreste sa mai auda uneori si povesti frumoase, idilice, planuri imposibile de viitor, promisiuni pompoase, chiar daca sunt simple iluzii, dar asa e iubirea: ca din basme! Chiar daca cel drag nu crede in ele, i le poti sopti cu un ton senzual si tandru pentru a-i rasfata astfel urechile si inima. Totusi, ai grija cum spui toate acestea, ca sa nu fie chiar minciuni sfruntate, pentru ca altfel ori tu ori el veti pica intr-o mare capcana si, cand va iesi la lumina adevarul, s-ar putea ca balonul de sapun sa se sparga iar dezamagirea, oh, va fi mare!

Horoscop 11 aprilie 2015 – Taur
Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita carora nu mai stii cum sa le faci fata. Daca ai mai scoate de pe agenda ta de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu sa te ocupi chiar azi, ai descoperi ca faci rost dintr-o data de cateva ore numai bune pentru a fi folosite in directia care te apasa. Incepe sa mai lasi si pe altadata si sa mai spui si nu la unele cerinte, pentru ca nu le poti duce pe toate pe umeri. Om esti si tu, ai si tu limitele tale, dar mai ales ai viata ta personala care nu trebuie sacrificata doar pentru ca altul iti da ordine de genul: am nevoie acum!

Horoscop 11 aprilie 2015 – Gemeni
Azi se confirma cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaste! Cineva iti arata o cale care merita valorificata din plin, cu incredere, dar cum nu ai inca toate informatiile, te lasi un pic dus de val, ca sa vezi totusi incotro duce acest nou sens. Lasa-te ghidat de el, pentru ca are o idee buna ce va duce intr-o directie benefica tie. E un sfat avizat, un ajutor binevenit, o solutie salvatoare pentru tine, ca atare trebuie s-o accepti cu inima si cu mintea deschise, fiind exact raspunsul pe care-l asteptai pentru clarificarea anumitor aspecte din viata ta. Fii recunoscator pentru portita deschisa!

Horoscop 11 aprilie 2015 – Rac
Tu, care esti intotdeauna impaciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, esti dintr-o data atacat de cineva care nu este de acord cu tine. Cineva e deranjat, cu sau fara motiv, de o vorba de-a ta, pe care nici nu ai intentionat-o a fi dura, iar reactia sa e de-a dreptul surprinzatoare. Ori o face pe suparatul si nu mai vrea sa-ti vorbeasca, ori riposteaza si mai agresiv, cu un atac dur la persoana ta. Fii deci pregatit sa dai explicatii pentru gestul tau care a fost gresit interpretat de o persoana in toane rele. Nu meriti criticile severe indreptate spre tine.

Horoscop 11 aprilie 2015 – Leu
Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai inceput. Practic, primesti exact energia si motivatia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au aratat ca au incredere in tine, iti aduni si ultimele forte pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lauda, lasa modestia la o parte si arata-le tuturor ce a iesit din mainile tale si de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca sa ajungi aici, iar rezultatul merita expus lumii. Vei primi felicitari: le meriti!

Horoscop 11 aprilie 2015 – Fecioara
Esti foarte econom astazi, de parca te-ar fi coplesit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Esti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preturi, si faci in asa fel incat sa le tii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iti cunosti interesele si puterile materiale pentru a te comporta asa! E mai bine sa fii prudent si cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra si sa regreti mai tarziu.

Horoscop 11 aprilie 2015 – Balanta
Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata. Felicitari, pastreaza acest tonus pentru viitoarele succese!

Citeste mai mult in RevistaTeo