Horoscop 11 august 2015: Ce ţi-au pregătit astrele pentru marţi

Horoscop 11 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 11:12
Horoscop 11 august 2015: Ce ţi-au pregătit astrele pentru marţi

Horoscop 11 august 2015 – Berbec

Este vremea rezolvarii unor probleme mai vechi in cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevaruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine sa va recunoasteti fiecare greseala si sa luati masurile necesare pentru a restabili ordinea justa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, adevarul tot iese la iveala. Nu puteti trai mai departe in minciuna sau in amagire, ci mai bine spuneti lucrurilor pe nume si echilibrati balanta in relatia voastra.

Horoscop 11 august 2015 – Taur

Chiar daca un plan pe care ti l-ai facut pentru azi pica in ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru ca ai altceva si mai bun de facut in schimb. Ba e posibil ca varianta de rezerva la care apelezi sa se dovedeasca a fi un castig mult mai mare decat daca ai fi reusit sa duci la capat primul plan, de aceea nu trebuie sa te cramponezi de un singur scop. Daca acela nu e accesibil, ce te faci? Asa ai mereu un as in maneca de care sa te folosesti in astfel de situatii neprevazute.

Citeşte şi Horoscop: Modalităţi de a cuceri bărbatul Fecioară

Horoscop 11 august 2015 – Gemeni

La mintea logica si organizata cu care esti inzestrat, azi se mai adauga un mare atu: o creativitate bogata! Daca le vei corobora intr-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru ca mintea si imaginatia pot scoate la iveala adevarate capodopere. Evident, nu trebuie sa fie planuri marete si megalomanice, ci chiar si cele mai banale aspecte ale vietii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a gasi solutii creative si inteligente deopotriva. Daca dai examene, lucrari, scrii sau vorbesti in fata publicului, te bazezi atat de cunostintele tale bogate dar si pe un talent grozav de a pune in pagina sau in scena informatia.

Horoscop 11 august 2015 – Rac

Azi ai parte numai de lucruri bune, pentru ca nu iesi inca din atmosfera sarbatorilor si prelungesti bucuria. Si azi e motiv de petrecere, si azi primesti vesti bune si felicitari, deci bucura-te cu toata fiinta ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt si ei prin preajma, si vor sa fie luati mai mult in seama de tine, chiar daca si tu, orgolios din fire, doresti acelasi tratament, dar de data aceasta tu trebuie sa faci un pas pentru a le oferi acestora mai multa atentie.

Horoscop 11 august 2015 – Leu

Joci un rol important intr-un grup de persoane coplesite de emotii negative. Unii se plang intruna, altii vorbesc doar de probleme, lipsuri si necazuri, unii isi desarta bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tau e ca ramai lucid si rational in ciuda acestei atmosfere sumbre. Gandesti limpede ce trebuie facut in orice situatie nefasta care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea sa te asculte, are numai de castigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emotional in problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

Citeşte şi Previziuni astrologice pentru perioada august-decembrie 2015

Horoscop 11 august 2015 – Fecioara

Nimeresti intr-un mediu foarte violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat. E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.

Citeste mai mult pe Revista Teo.