Horoscop 11 august 2022. Contextul astral ne ajută să combinăm energia şi intuiţia într-un mod ideal. Este necesar să acţionăm prudent!

Un sextil Marte-Neptun astazi ne permite sa combinam energia si intuitia intr-un mod ideal in tot ceea ce facem. Marte este planeta puternica care ne conduce si ne asigura ca ne confruntam cu curaj noi provocari din nou si din nou.

10 aug. 2022, 23:54
Horoscop 11 august 2022. Contextul astral ne ajută să combinăm energia şi intuiţia într-un mod ideal. Este necesar să acţionăm prudent!

Horoscop 11 august 2022. Neptun, pe de alta parte, este mult mai rezervat. El se asigura ca ceea ce abordam are si un sens mai profund si imbogateste sufletul. Datorita lui, simtim si mai bine ce proiecte au exact aceste premise. Prin urmare, actionam foarte prudent si evitam rezultatele si greselile nedorite.

Horoscop 11 august 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poti simti foarte dornic sa joci un rol mai mare pe scena vietii tale. Insa orice implicare sau miscare mai mare vine la pachet cu mai multe responsabilitati. Faptul ca poti iesi din zona ta de confort iti creeaza o stare ambivalenta. Si totusi exista unele influente foarte constructive ce se ivesc pentru tine acum si in urmatoarea perioada, deci e timpul sa investighezi daca nu cumva e mai bine sa accepti aceste beneficii, chiar daca te efortezi ceva mai mult.

Citeste si Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Horoscop 11 august 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Energia norocoasa data de sextilul Marte-Neptun, iti trimite asa de multe oportunitati incat se prea poate sa te simti tras in toate directiile. Ca si cum ai aterizat pe un rau care are mai multi curenti in opozitie, unul mai tare ca altul. Este greu sa stii pe care curent sa inoti pentru ca nu stii fiecare unde te va duce. Tu ai capacitatea ridicata de a influenta oamenii, deci fii responsabil ce directii alegi. Acum, cel mai bine ti-ar fi sa te alegi doar pe tine si in rest sa te mai gandesti. Relaxeaza-te, odihneste-te.

Horoscop 11 august 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Energia norocoasa data de sextilul Marte-Neptun, iti favorizeaza din plin comunicarea pe toate planurile, fie ca este vorba de telefon, mailuri sau alte forme. Cu siguranta vei reusi sa iti duci mesajele acolo unde este nevoie iar ele sunt purtatoare de oportunitati si realizari, atat cele trimise cat si cele primite. Ai abilitati ridicate de exprimare, cuvintele se combina cu emotiile si creaza un nivel ridicat de intelegere intre tine si aproape oricine. Profita din plin !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate