Horoscop 11 decembrie 2022. Mottoul acestei zile: „O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută!”

Horoscopul zilei de 11 Decembrie 2022: Taurul trebuie să îşi reamintească faptul că viaţa merită să fie trăită alături de oamenii potriviți, iar Racul va lua decizii inspirate pentru care îşi va mulțumi mai târziu, fiind cumpătat şi prevăzător. Pentru Vărsători, se anunţă o zi excelentă, recunoașterea şi aprecierea de care se bucură astăzi oferindu-le speranță şi încredere în forţele proprii. Este o zi propice pentru investiţii, intuiţia fiind de partea lor.

10 dec. 2022, 13:16
Horoscop 11 decembrie 2022. Mottoul acestei zile: „O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută!”

Horoscop 11 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Focurile creativității ard înăuntrul vostru. Urmați-vă impulsul pentru a vă implica într-un proiect creativ care a fost în așteptare. Această explozie de energie vă poate ajuta să obțineți o idee nouă, dar vă poate ajuta și să mențineți proiectele existente aflate în derulare. Dacă vă confruntați cu un blocaj artistic, mișcarea corpului vă aduce înapoi în acțiune. A ieși la plimbare sau a vă relaxa în jurul propriei case vă deschide mintea și spiritul. Sportul poate aduce beneficii neaşteptate în stilul vostru de viaţă. Astfel, puteţi cunoaşte oameni noi şi vă puteţi bucura de oportunităţi unice.

 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O explozie de energie vă ajută să finalizați un proiect de renovare sau redecorare. Luna aduce un aer de creativitate și emoție gospodăriei voastre. Este o zi favorabilă explorării şi redescoperirii pasiunilor pe care le tot amânați de foarte mult timp. Acesta poate fi chiar un memento simplu pentru a lăsa copilul vostru interior să se joace – s-ar putea să descoperiți asta mai ușor în confortul propriei case. Faceți-vă timp pentru distracție cu familia sau găzduiți o mică petrecere alături de oaspeți cu spirit. Viața este menită să fie savurată alături de oamenii potriviți.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea să aveți o ocazie amplă de a împărtăși gândurile și ideile voastre cu un public emoționat și de a vă câştiga simpatia celor din jur. Cuvintele voastre ajung la oamenii potriviți acum și vă puteți susține cu sentiment mesajul, ceea ce îl face mai eficient. Aceasta este, de asemenea, o mare șansă de a aduna idei noi de la cei din jurul vostru – nu știți niciodată de unde va veni următoarea voastră inspirație. Sunteți deschiși către experiențe noi şi diverse, ceea ce adaugă un plus de atractivitate felului vostru de a fi. Astrele sunt de partea voastră în această zi şi în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor sincere faţă de persoanele speciale din viaţa voastră.

Horoscop 11 decembrie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Regândirea tacticilor de gestionare a banilor sau posibila lipsă a acestora are sens atunci când Luna intră în casa finanţelor. Astfel, lucrurile precum economisirea și organizarea bugetului pot fi mai ușoare şi mai plăcute acum dacă le transformați în activităţi recreative şi nu obligatorii. Crearea unui joc care vă ajută să alocați bani sau a unui sistem de recompense pentru atingerea anumitor repere face ca această muncă necesară să fie mai plăcută. De fapt, s-ar putea să nu se simtă deloc ca o muncă. Astăzi, sunteţi cumpătați, iar acest lucru se reflectă în toate aspectele vieţii voastre. Sunteţi chibzuit şi prevăzător, ceea ce vă ajută să luaţi decizii inspirate pentru care vă veţi mulțumi mai târziu.

Leu (23 iulie – 22 august)

Luna intră astăzi în zodia voastră și a casei de sine, luminându-vă sentimentele și încălzindu-vă sufletul. Atenția și afecțiunea pe care le primiți din partea celorlalți vă aduc la viață și veți fi, probabil, în această stare de euforie, iar oamenii sunt atrași mai mult decât oricând de lumina voastră. Dar să nu păstrați această fericire doar pentru voi! Radiați de bucurie și dați mai departe, împărtășiți zâmbete, fiind generos cu propriile sentimente și declarându-vă iubirea față de ceilalți. Aveți o oportunitate incredibilă acum să fiți o forță pozitivă în viața cuiva, influențând în mod decisiv deciziile unei persoane apropiate.

Previziuni karmice decembrie 2022. Lună benefică pentru zodiile de foc, care ard tot norocul în jurul lor
Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mândria personală ar putea scoate la lumină o altă faţă a voastră, cu care cei din anturaj nu sunt obişnuiţi. În timp ce probabil aveți tendința de a fi umili în general, poate exista un ego ascuns și liniștit în interiorul vostru care se aprinde ușor şi iese la suprafaţă ca un uragan. A fi mândru de sine este un lucru bun, dar există o linie subţire înainte ca mândria inofensivă să se transforme în aroganță. În loc să negați că această parte din voi există, caută să o înțelegeți și, mai ales, să descoperiți de unde provine. Puțină smerenie poate ajuta la readucerea în echilibru a lucrurilor pentru voi. Acest echilibru va avea un impact pozitiv şi în relaţiile cu cei apropiaţi.

Horoscop 11 decembrie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Luna strălucește în cea de-a unsprezecea Casă a Prietenilor voștri astăzi, făcând toate activitățile de grup deosebit de încântătoare. Lăsați-vă prezența „lustruită” acasă și permiteți-vă doar să vă eliberați și să vă bucurați de conectarea cu oamenii. Schimbarea ideilor proaspete în cadrul unei echipe sau obținerea unui grup de prieteni cu care să puteţi împărtăşi idei şi experienţe vă poate lumina spiritul și vă poate deschide inima către posibilități noi. Dacă există oameni în viața voastră pentru care sunteți deosebit de recunoscători, dezvăluiți-le sentimentele acum. Aceste relații sunt extrem de valoroase și trebuie alimentate dacă doriți să le susțineți. Mottoul acestei zile: „O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută!”.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ar trebui să vă bucurați şi să simţiți satisfacție datorită muncii pe care o depuneți zi de zi cu implicare şi devotament. Luna intră în Leu și se pare că munca voastră și imaginea publică în care ați investit enorm încep să fie recunoscute. Chiar dacă aveți tendința să faceți multe în spatele scenei, realizările voastre ies în lumină acum. Indiferent dacă vă dați seama de treaba uimitoare pe care ați făcut-o în ultima vreme sau de aprobarea care vine de la un șef sau o altă sursă din afară, această atenție este motivantă şi, totodată, ca o gură de aer pentru voi. Profitați de această glorie personală, dar continuați să munciți din greu şi să vă perfecționați! O călătorie de un kilometru începe cu un pas.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Trebuie să învățați să fiți mai calmi și să acceptați părerile celor din jur. Veți avea parte de anumite schimbări în viața de familie, la care nu te aşteptaţi, și va trebui să vă dați mai mult silința pentru a dezvolta partea financiară.Traditiile sociale antice pot fi o parte puternica a zilei pentru tine. Exista un eveniment emotional ce are legatura cu familia ta in viitorul apropiat ? O nunta, un botez, o aniversare sau orice moment care te poate misca mult sufleteste ? Asa se pare. In graba interactiunilor sociale, vei fi tentat sa fii atent sa nu te manifesti prea tare emotional. Sa mentii aparentele este ceva important pentru tine si e in regula. Dar in regula este si sa simti tot ce simti, fara sa iti reprimi trairile. Fii tu insuti. In plus, a avea emotii e la fel de evident precum e viata insasi.

Horoscop 11 decembrie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Banii, timpul și emoțiile pe care le împărtășiți cu ceilalți sunt în centrul atenției astăzi, pe măsură ce Luna intră în a opta Casă a Resurselor. Dacă altcineva a fost generos sprijinindu-vă financiar sau ajutându-vă cu timpul și efortul său în ultima perioadă, este important să vă transmiteți recunoștința acum. Relațiile romantice pot experimenta și un nou nivel de apropiere sub această energie. Când împărtășiți sentimente pe care nu le exprimați cu nimeni, vă faceți vulnerabil într-un mod care arată încredere în propria persoană şi în partener, iar astfel se consolidează intimitatea dintre voi. Resursele pe care astăzi le investiți în relaţiile cu cei apropiaţi se vor întoarce înzecit, făcându-vă viaţa mai ușoară şi mai veselă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele vă favorizează relaţiile de orice fel, oferindu-vă ocazia să vă apropiați de cineva special pe care l-ați cunoscut de puţin timp. Inima voastră este caldă acum și puteți să vă vedeți și să vă iubiți partenerul pentru cine este cu adevărat, chiar şi cu imperfecțiuni și micile defecte, și veți simți, probabil, aceeași afecțiune în schimb. De asemenea, această energie poate influența pozitiv un parteneriat de afaceri față în față, încurajându-vă să fiți recunoscător pentru ceea ce aduce reciproc această posibilă colaborare. Recunoașterea şi aprecierea de care vă bucurați astăzi vă dau speranță şi încredere în forţele proprii. Este o zi propice pentru investiţii, intuiţia fiind de partea voastră.

Horoscop 11 decembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

O vizită neaşteptată a unui prieten drag ar putea rupe rutina voastră zilnică și ar putea oferi ușurarea şi apropierea pe care le căutați. Luna intră astăzi în Leu și în a șasea Casă a voastră, cea a Muncii și Sănătății, ajutându-vă să aduceți un fler artistic oricărei sarcini administrative. Sarcinile pe care le-ați amânat de mult timp sunt mai ușor de realizat sub această energie jucăușă, puteți transforma totul într-o competiție sau o formă de exercițiu. De fapt, dacă a trecut ceva timp de la ultima rundă de efort susținut, acesta este un moment excelent pentru a reîncepe să fiți activi şi să vă luați viaţa în propriile mâini. Nu renunțați niciodată la visul vostru, chiar dacă avansați cu paşi mici! Lumea are nevoie de ceea ce te face pe voi unici.